| hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? | |
|
+17erenqolıq ciLekLi toFita ddilhann tuğçe.yoshy aslıı Chatlaq_ErenJiii diLosh manolyaselinmelis yasenya meliseylül yoshy_rukiye ESRA_YOSHY gülçinci_esin yusuf nil.dilara forever-eren hepsici*girl 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
cnsu Harika Üye
Mesaj Sayısı : 422 Yaş : 33 Localisation : Kankam=Ben Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? Cuma Şub. 27, 2009 4:48 pm | |
| - erenqolıq demiş ki:
- Senınde tam bı gerızekalı oldugunu ve her b-ka sümüklü burnunu soktugnu daaa
xDxDxD | |
|
| |
forever-eren Favori Üye
| Konu: Geri: hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? C.tesi Şub. 28, 2009 12:05 am | |
| cnm gerçekten kendinize hiç baktınız mı ..daha doğrusu kendine hiç baktınmı..sen önce kendine çeki düzen ver..aynayla küssün galiba..herkese küfür,kötü söz söliceğine kendine bak cnm..aynayla barışma vakti qeLdi senin icin | |
|
| |
ciLekLi toFita Üye
Mesaj Sayısı : 54 Localisation : xXx anqEL xXx Kayıt tarihi : 23/02/09
| Konu: Geri: hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? C.tesi Şub. 28, 2009 11:56 pm | |
| cok boş konuştugunuzu farkında mısınız hiçbiriniz biribirinizi gormeden yorumlar yapıosunuz biri işte aynaya bak dio dieri onun dha yüzünü bile görmeden yok bu dilosha benzio bu k.gülçine benzıo dioo ne kdr boş şeyler bunlar yaa xD | |
|
| |
Barfuss GERÇEK FAN
Mesaj Sayısı : 306 Yaş : 33 Localisation : - HaTeLanD - Kayıt tarihi : 12/09/08
| Konu: Geri: hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? Paz Mart 01, 2009 12:29 am | |
| - ciLekLi toFita demiş ki:
- cok boş konuştugunuzu farkında mısınız hiçbiriniz biribirinizi gormeden yorumlar yapıosunuz biri işte aynaya bak dio dieri onun dha yüzünü bile görmeden yok bu dilosha benzio bu k.gülçine benzıo dioo ne kdr boş şeyler bunlar yaa xD
Burda Söz EdiLen Ayna Yüz Güzelliği Deil Cnm ... Kız Orda Bilhas Kendinize Hic Baktınız mı diyo Huy Bakımından TipLe Alakası yok ve bnce Gayette HakLı xD | |
|
| |
cnsu Harika Üye
| Konu: Geri: hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? Paz Mart 01, 2009 8:16 pm | |
| - ciLekLi toFita demiş ki:
- cok boş konuştugunuzu farkında mısınız hiçbiriniz biribirinizi gormeden yorumlar yapıosunuz biri işte aynaya bak dio dieri onun dha yüzünü bile görmeden yok bu dilosha benzio bu k.gülçine benzıo dioo ne kdr boş şeyler bunlar yaa xD
Tmm bazı konularda haklısın ama kızım yenı gelıpte sımdı bıze bılmıslık taslama | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
Mesaj Sayısı : 647 Yaş : 29 Localisation : mmeelliissaa Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? Ptsi Mart 02, 2009 8:55 pm | |
| kızım yaa kendini ne bok sanıon sen sie yaaa mal | |
|
| |
cnsu Harika Üye
| Konu: Geri: hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? Ptsi Mart 02, 2009 9:01 pm | |
| Sen ne herseye karısıyosun kzıım hem kendımı en sanıyosam sanıyorum asıl burda kendını bı bok sannlar kndınıde bılıyrm yanı sanas bakınca anlıyrm... | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
| Konu: Geri: hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? Ptsi Mart 02, 2009 9:02 pm | |
| ona bakarsan sen nereye bakarsan bok görüyosun yani kendini görüyosun ayrıcada sen ne herşeye karışıon yazmıssın..siteye kaç gündür girmiom boka dönmüş sayende | |
|
| |
cnsu Harika Üye
| Konu: Geri: hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? Ptsi Mart 02, 2009 9:04 pm | |
| Saol cnm sen boka donmus dıyosan gercekten guzel demktırr!! Hem malca konusma heryere bakınca kndımı goremm mal gercı senın her tarafına aynalar koyuyo ya aılen !!! kndı mallıgını ve tıpsızlıgını anla dıye! | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
| Konu: Geri: hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? Ptsi Mart 02, 2009 9:06 pm | |
| ben sana aynaya bakmaktan artık heryerde kendi boklugunu görüosun demek istemiştim ama o aklın anlayamadı | |
|
| |
cnsu Harika Üye
| Konu: Geri: hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? Ptsi Mart 02, 2009 9:07 pm | |
| Heeee tabı oyle olur cnmm sen takmaaa | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
| Konu: Geri: hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? Ptsi Mart 02, 2009 9:09 pm | |
| eet öle olur ne qüzel herkes kendini biliyo | |
|
| |
erenqolıq İyi Üye
Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 33 Localisation : Kankam=Ben Kayıt tarihi : 09/02/09
| |
| |
k.gülçin Favori Üye
| Konu: Geri: hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? C.tesi Mart 07, 2009 12:44 pm | |
| | |
|
| |
cnsu Harika Üye
| Konu: Geri: hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? C.tesi Mart 07, 2009 11:45 pm | |
| uyanda balıga gdlmm o kadar laf dıyon snrada bunumu srysnnn anlamadıysqan o senın özurlulugun mmalll!!!! | |
|
| |
eren_hazal(heart) İyi Üye
| Konu: Geri: hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? Ptsi Mart 30, 2009 6:10 pm | |
| - cnsu demiş ki:
- ciLekLi toFita demiş ki:
Tmm bazı konularda haklısın ama kızım yenı gelıpte sımdı bıze bılmıslık taslama sen harika üyesinde nesin insan bile deil kimseye laf edip durma sen nesin belki de bir hiç onu olabilmek için insanlar ne uğraşlare verio polyanna sana öğütler vermeye laflarına karşı laf üretmeye devam edicem... | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
| Konu: Geri: hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? Perş. Mayıs 12, 2011 8:00 pm | |
| eren sen ne dıon:D hepiniz salaksınız:D:D:D:D:D:D | |
|
| |
| hepsi grubundan en güzel sesli kim sizce?? | |
|