Hepsi Fun Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hepsi Fun Club

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

kızların bu renkleri neden seçtiğii

5 posters
YazarMesaj
nil.dilara
Favori Üye
Favori Üye
nil.dilara

kızların bu renkleri neden seçtiğii Empty
MesajKonu: kızların bu renkleri neden seçtiğii   kızların bu renkleri neden seçtiğii EmptyPerş. Haz. 19, 2008 10:39 pm

YASEMİN NEDEN MOR?

Bana derinlik kazandırdığına inanıyorum morun her tonu bana huzur veriyor

CEMRE NEDEN MAVİ?
Mavinin bana şans getirdiğine ve nazardan koruduğuna inanıyorum. turkuvazdan tutun laciverde kadar her tonunu çok beğeniyorum

EREN NEDEN YEŞİL?
çocukluğumdan beri yeşilin hastasıyım. Küçükken ormanda yaşama hayali kurardım, orada bir ağaç evim olsun ve orada yaşayayım diye düşünürdüm. Şu anda zaten evime giden yol ormanın içinden geçiyor ve ben çok mutluyum. Yeşili, denizi, doğayı çok seviyorum. Sanırım bu sevgi bana annem ve anneannemden geçti. Yapısal olarak, yemeklerin, kişiliklerin, yaşamın her şeyin en doğal olanını seviyorum

Alanı göster
Daha fazla bilgi

cemre & nevoş
27 Nisan 16:00
(http://nevruzbora.spaces.live.com/)

YASEMİN NEDEN MOR?

Bana derinlik kazandırdığına inanıyorum morun her tonu bana huzur veriyor

CEMRE NEDEN MAVİ?
Mavinin bana şans getirdiğine ve nazardan koruduğuna inanıyorum. turkuvazdan tutun laciverde kadar her tonunu çok beğeniyorum

EREN NEDEN YEŞİL?
çocukluğumdan beri yeşilin hastasıyım. Küçükken ormanda yaşama hayali kurardım, orada bir ağaç evim olsun ve orada yaşayayım diye düşünürdüm. Şu anda zaten evime giden yol ormanın içinden geçiyor ve ben çok mutluyum. Yeşili, denizi, doğayı çok seviyorum. Sanırım bu sevgi bana annem ve anneannemden geçti. Yapısal olarak, yemeklerin, kişiliklerin, yaşamın her şeyin en doğal olanını seviyorum

GÜLÇİN NEDEN PEMBE?
Çünkü pembenin saçlarıma uyduğunu düşünüyorum. Aslında çok uçuk pembeleri sevmiyorum, canlı renkleri daha çok seviyorum. Mesela yeşilde benim çok hoşuma gidiyor, sevdiğim renkleri giydiğimde kendimi daha iyi hissediyorum
nil.dilara
Favori Üye
Favori Üye
nil.dilara

MesajKonu: Geri: kızların bu renkleri neden seçtiğii   kızların bu renkleri neden seçtiğii EmptyCuma Haz. 20, 2008 8:56 am

yaaaaaa hadi ama birisi yoru yazsınn ama emeğe sagı diye birşey kalmadıııı :-(
forever-eren
Favori Üye
Favori Üye
forever-eren

MesajKonu: Geri: kızların bu renkleri neden seçtiğii   kızların bu renkleri neden seçtiğii EmptyC.tesi Haz. 21, 2008 6:18 pm

HEPSİ GRUBUNA BU RENKLER ÇOK YAKIŞIO..HELE EREN VE YOSHY'YE Smile

bilgiler için saol
nil.dilara
Favori Üye
Favori Üye
nil.dilara

MesajKonu: Geri: kızların bu renkleri neden seçtiğii   kızların bu renkleri neden seçtiğii EmptyC.tesi Haz. 21, 2008 6:35 pm

önemli değil cnm ben herzaman yazarımm
ESRA_YOSHY
Favori Üye
Favori Üye
ESRA_YOSHY

MesajKonu: Geri: kızların bu renkleri neden seçtiğii   kızların bu renkleri neden seçtiğii EmptyC.tesi Haz. 21, 2008 6:38 pm

konu güzel cnm mesajlarda güzel sende çok güzelsin soruna gelince bu renkleri sevdikleri ve onlara yakıştığı için seviyolar ama en önemliside onların diğer fruplardan bii farklılıklareı olması gerek dimi bir çok farklılıkları var renkleride bunlardan birisi Very Happy
nil.dilara
Favori Üye
Favori Üye
nil.dilara

MesajKonu: Geri: kızların bu renkleri neden seçtiğii   kızların bu renkleri neden seçtiğii EmptyC.tesi Haz. 21, 2008 6:43 pm

tşk ederim cnm çok saol
ESRA_YOSHY
Favori Üye
Favori Üye
ESRA_YOSHY

MesajKonu: Geri: kızların bu renkleri neden seçtiğii   kızların bu renkleri neden seçtiğii EmptyC.tesi Haz. 21, 2008 6:46 pm

bişe değil jnm görevi,miz Very Happy
nil.dilara
Favori Üye
Favori Üye
nil.dilara

MesajKonu: Geri: kızların bu renkleri neden seçtiğii   kızların bu renkleri neden seçtiğii EmptyC.tesi Haz. 21, 2008 6:49 pm

:-)
yusuf
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: kızların bu renkleri neden seçtiğii   kızların bu renkleri neden seçtiğii EmptyC.tesi Haz. 21, 2008 9:09 pm

kızların bu renkleri neden seçtiğii 1316-70moru bende severim çok güzel bir renk
nil.dilara
Favori Üye
Favori Üye
nil.dilara

MesajKonu: Geri: kızların bu renkleri neden seçtiğii   kızların bu renkleri neden seçtiğii EmptyPaz Haz. 22, 2008 9:14 am

evet bnde seviyorumm
gülçinci_esin
Favori Üye
Favori Üye
gülçinci_esin

MesajKonu: Geri: kızların bu renkleri neden seçtiğii   kızların bu renkleri neden seçtiğii EmptySalı Haz. 24, 2008 7:37 am

bende moru severim
nil.dilara
Favori Üye
Favori Üye
nil.dilara

MesajKonu: Geri: kızların bu renkleri neden seçtiğii   kızların bu renkleri neden seçtiğii EmptyPerş. Haz. 26, 2008 2:24 pm

demekki herkez moru seviyormuşş
forever-eren
Favori Üye
Favori Üye
forever-eren

MesajKonu: Geri: kızların bu renkleri neden seçtiğii   kızların bu renkleri neden seçtiğii EmptyPerş. Haz. 26, 2008 5:24 pm

bende cok sewerim..en sewdiim renkler arasındadır

kızların bu renkleri neden seçtiğii
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Neden Hepsi
» oooooooooooooooooooof neden kimse girmiooooooooooooooooooooo