Hepsi Fun Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hepsi Fun Club

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

hepsi ile herşey hakkında ......

3 posters
YazarMesaj
gülçinci_esin
Favori Üye
Favori Üye
gülçinci_esin

hepsi ile herşey hakkında ...... Empty
MesajKonu: hepsi ile herşey hakkında ......   hepsi ile herşey hakkında ...... EmptyC.tesi Haz. 21, 2008 8:59 am

arkiler bu konuumda hepsi ile ilgili bildiğimiz seyleri yazalım ben başlıyorum
gülçinci_esin
Favori Üye
Favori Üye
gülçinci_esin

MesajKonu: Geri: hepsi ile herşey hakkında ......   hepsi ile herşey hakkında ...... EmptyC.tesi Haz. 21, 2008 9:07 am

en çok seyahat etmek istediğiniz ülke hangisi ?
E.İTALYA ,ÇÜNKİ,FOTOĞRAFLARDAN GÖRDÜĞÜM HAKKINDA DUYDUĞUM ŞEYLER BENİ DAHADA MERAKLANDIRIYOR.AYRICA AİLEM DAHİL İTALYA SEYAHATİNE ÇIKANLAR BENİM İTALYAYI SEVECEĞİMİ SÖYLÜYORLAR
Y.HAWAİİ.AH ORASI HEP SICAK, EN KÖTÜ 25 DERECE OLUYOR HAVA. DENİZ,KUM GÜNEŞ OH MİS GİBİ
C.MISIR'A GİTMEK İSTİYORUM.TARİHİ BENİ ÇOK ETKİLİYOR
G.RUSYA,ROMANYA V GİBİ YERLERİ MERAK EDİYORUM
gülçinci_esin
Favori Üye
Favori Üye
gülçinci_esin

MesajKonu: Geri: hepsi ile herşey hakkında ......   hepsi ile herşey hakkında ...... EmptyC.tesi Haz. 21, 2008 9:27 am

AŞKIN FORMULÜ SİZCE NEDİR?
E.GÖZLERDEN VEYABEDENDEN ÇIKAN O ACAYİP ŞEYİN (NEYSE ARTIK O)YAKALANIP TUTULUP KİLİTLENDİĞİ YER
Y.NABZA GÖRE ŞERBET BENCE
G.PRENSES+KURBAĞA+ÖPÜCÜK+BÜYÜ =AŞK
C.BENDE KIZLARIN HEPSİNE KATILIYORUM
PARA İLE ARANIZ NASIL EN ÇOK NEYE PARA HARCARSINIZ?
E.ENÇOK DVD FİLMLERİME PARA HARCARIM2.OLARAK GİYSİYE KENDİME "YETER EREN ALMA ARTIK DİYORUM AMA SÖZGEÇİREMİYORUM .ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ PARA BİRİKTİRİYORUM.BİRKERESİNDE BİRİKTİRDİĞİM PARALARLA BÜTÜN YAZ ORADAN ORAYA SEHİR GEZİSİ YAPMIŞTIM.
Y.PARA BİRİKTİRİYORUM ÇÜNKİ ANNEME EV ALACAĞIMENÇOK ÇANTAYA .AYAKKABIYA VE SANIRIM BENZİNE PARA HARCIYORUM
G.GRUPTA ENÇOK PARA BİRİKTİREİM ,AMA ÇOK DA HARCIYORUM. MESELA KÜÇÜK ANAHTARLIKLARDAN BENDE BİRSÜRÜ VAR DAYANAMIYORUM HER OYUNCAKÇIDAN 6-7 TANE ALIYORUM ÇANTAMA TAKIYORUM BİRDE BU SIRALARDA TOPUKLU AYAKKABI HASTALIĞI BAŞLADI ÇOK GÜZEL MİŞ
SİZİN İÇİN EN DEĞERLİ ŞARKIDAN BİR KUBLE SÖYLER MİSİNİZ?
E.I KNOW THE SPADES ARE THESWORD OF A SOLDİARS I KNOW THAT THE CLUBS ARE WAEPONS OF WAR
Y.SÖYLEMESEM Smile
G.BEN BU YÜZDEN HİÇ KİMEDEN GİDEMEM GİTMEM UNUTAMAM ACI TATLI NE VARSA HAZİNEMDİR ACININ İNSANA KATTIĞI DEĞERİ BİLİRİM KÜSEMEM ACIDAN GEÇMEYEN ŞARKILAR BİRAZ EKSİKTİR
C. AKLIMA BİRŞEY GELMEDİ ŞİMDİ Smile
gülçinci_esin
Favori Üye
Favori Üye
gülçinci_esin

MesajKonu: Geri: hepsi ile herşey hakkında ......   hepsi ile herşey hakkında ...... EmptyC.tesi Haz. 21, 2008 9:27 am

ARKİLER YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
nil.dilara
Favori Üye
Favori Üye
nil.dilara

MesajKonu: Geri: hepsi ile herşey hakkında ......   hepsi ile herşey hakkında ...... EmptyC.tesi Haz. 21, 2008 12:06 pm

çok güzelmiş cnm tşkk bende yazarımm
gülçinci_esin
Favori Üye
Favori Üye
gülçinci_esin

MesajKonu: Geri: hepsi ile herşey hakkında ......   hepsi ile herşey hakkında ...... EmptyC.tesi Haz. 21, 2008 1:07 pm

SAOL KANKİ
ESRA_YOSHY
Favori Üye
Favori Üye
ESRA_YOSHY

MesajKonu: Geri: hepsi ile herşey hakkında ......   hepsi ile herşey hakkında ...... EmptyPaz Haz. 22, 2008 9:44 pm

chok güsellll esin'cim hatta süqer bile diyebiliris jnm kardeşciim Very Happy:D:D:D:D:D:D:D:D:D
gülçinci_esin
Favori Üye
Favori Üye
gülçinci_esin

MesajKonu: Geri: hepsi ile herşey hakkında ......   hepsi ile herşey hakkında ...... EmptyPtsi Haz. 23, 2008 7:43 am

Laughing Wink saol ablacık saol nil.dilara
nil.dilara
Favori Üye
Favori Üye
nil.dilara

MesajKonu: Geri: hepsi ile herşey hakkında ......   hepsi ile herşey hakkında ...... EmptyPtsi Haz. 23, 2008 9:17 am

önemli değil kankicimm
gülçinci_esin
Favori Üye
Favori Üye
gülçinci_esin

MesajKonu: Geri: hepsi ile herşey hakkında ......   hepsi ile herşey hakkında ...... EmptyPtsi Haz. 23, 2008 10:27 am

ok
gülçinci_esin
Favori Üye
Favori Üye
gülçinci_esin

MesajKonu: Geri: hepsi ile herşey hakkında ......   hepsi ile herşey hakkında ...... EmptyPtsi Haz. 23, 2008 10:35 am

ergenlik döneminde yaşadığınız en büyük sıkıntı neydi?
E. galiba ben ergenlik dönemini yaşamadım hatta sivilcelerim bile daha yeni yen çıkmaya başladı yani sıkıntı çekmedim
Y.sivilcelerim
C. öyle bir sıkıntım olmadı
G.protein ağırlıklı sağlıklı spor rejimi yapmak, böyle bir yaşam tarzını benimsemek bana sıkıntı yaratmıştı
gülçinci_esin
Favori Üye
Favori Üye
gülçinci_esin

MesajKonu: Geri: hepsi ile herşey hakkında ......   hepsi ile herşey hakkında ...... EmptyPtsi Haz. 23, 2008 10:52 am

içinizde en fotonojik olan kim?
E.bilmeme siz söyleyin
Y.eren
C.yasemin
G.yasemin diyeceğim ama dilim varmıyor.çünkiçok komik fotoları var güncel hafızamda.
en sevdiğiniz sporlar nelerdir?
E.dalga sörfü ama türkiyede dalga sörfü olmadığı için rüzgar sörfüve çocukluktan beri istediğim ama ayağımdaki sakatlıktan dolayı bir dahaki sene başlamak istediğim snowboard
Y.yüzmek.çünki özgürsünüz
C.hepsini seviyorum
G.pek sporcu değilimdir

hepsi ile herşey hakkında ......
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Neden Hepsi
» hepsi
» siz ve hepsi