Hepsi Fun Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hepsi Fun Club

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

hepsi ile bir dizide rol alıcaksın nasıl biri olurdunuz?(:(:

5 posters
YazarMesaj
gülçinci_esin
Favori Üye
Favori Üye
gülçinci_esin

hepsi ile bir dizide rol alıcaksın nasıl biri olurdunuz?(:(: Empty
MesajKonu: hepsi ile bir dizide rol alıcaksın nasıl biri olurdunuz?(:(:   hepsi ile bir dizide rol alıcaksın nasıl biri olurdunuz?(:(: EmptyPtsi Haz. 23, 2008 11:01 am

arkiler yani hepsi ile aynı dizidesin kim nasıl bri olmak istersiniz ???? ben gülçin gibi temiz kalpli tıpkı gülçin gibi olurdum
ESRA_YOSHY
Favori Üye
Favori Üye
ESRA_YOSHY

MesajKonu: Geri: hepsi ile bir dizide rol alıcaksın nasıl biri olurdunuz?(:(:   hepsi ile bir dizide rol alıcaksın nasıl biri olurdunuz?(:(: EmptyPtsi Haz. 23, 2008 2:56 pm

ben cemre gibi güzel mimikleri olan yasemin gibi tatlı eren gibi doğal gülçin gibi güzel sesli biri olup gruba dahil bi kişi olarak dizide rol almak isterdim sevgilimde dizideki emre korkut barış ve mert karışımı biri olsun isterdim adım ın dizide çiğdem olmasını isterdim Very Happy:D
BÜŞRA _ YOSHY
Üye
Üye
BÜŞRA _ YOSHY

MesajKonu: Geri: hepsi ile bir dizide rol alıcaksın nasıl biri olurdunuz?(:(:   hepsi ile bir dizide rol alıcaksın nasıl biri olurdunuz?(:(: EmptySalı Haz. 24, 2008 1:51 pm

ben yoshy gibi olurdum . ama giyinmeme daha önem verirdim
_livingdeath_
İyi Üye
İyi Üye
_livingdeath_

MesajKonu: Geri: hepsi ile bir dizide rol alıcaksın nasıl biri olurdunuz?(:(:   hepsi ile bir dizide rol alıcaksın nasıl biri olurdunuz?(:(: EmptyCuma Haz. 27, 2008 1:08 pm

aynennnnn
ERENCİ DELİ
GERÇEK FAN
ERENCİ DELİ

MesajKonu: Geri: hepsi ile bir dizide rol alıcaksın nasıl biri olurdunuz?(:(:   hepsi ile bir dizide rol alıcaksın nasıl biri olurdunuz?(:(: EmptyÇarş. Tem. 02, 2008 9:05 pm

ben ise herkes gibi iyi kalpli hepsi ile arkadaş olan çook sevilen biri olmak isterim

hepsi ile bir dizide rol alıcaksın nasıl biri olurdunuz?(:(:
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» biri size ailenmi?? senmi??? dese ne dersin ??