| cemreji yı sevıonuzmu | |
|
+4tuğçe.yoshy k.gülçin cemreji cnsu 8 posters |
|
cemrejiyi sevıonuzmu | ewet | | 20% | [ 1 ] | hayır | | 20% | [ 1 ] | nefret ederıim | | 0% | [ 0 ] | gerizekalının neden sevıyımkı | | 60% | [ 3 ] | hayranıyımmmm | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 5 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
cnsu Harika Üye
Mesaj Sayısı : 422 Yaş : 33 Localisation : Kankam=Ben Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: cemreji yı sevıonuzmu Perş. Ara. 18, 2008 3:17 pm | |
| | |
|
| |
cnsu Harika Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Perş. Ara. 18, 2008 3:18 pm | |
| ben sahsen nefret edıyorum ya sızzzz???? | |
|
| |
cemreji Favori Üye
Mesaj Sayısı : 778 Yaş : 33 Localisation : salaklık son moda !!! Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Perş. Ara. 18, 2008 6:55 pm | |
| bende senden nefret edıorum beyinsizcim gerizekalı mal mal konular açma öküz | |
|
| |
cnsu Harika Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Perş. Ara. 18, 2008 7:57 pm | |
| sanane3n gerızekalı ıstedııım konuyu acarım salkkakkkk maklll okuzzz dana aptal tek hucrelı beynsız ozurluuuuuu gıcıkkkkk... | |
|
| |
k.gülçin Favori Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Cuma Ara. 19, 2008 2:03 pm | |
| | |
|
| |
k.gülçin Favori Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Cuma Ara. 19, 2008 2:04 pm | |
| gerzekalığını neden seviyim ki | |
|
| |
cnsu Harika Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Cuma Ara. 19, 2008 2:06 pm | |
| ewet tuttum senı cnmmmmmmmm ama (cemreji kadar terbıyesız bırını gormedımm yaaaa ama gormus oldumm yanı saolsunnn arkadas yoldan cıkmıstaaaaaa) ayrıca k.gülçin gercekten sana hak verıorum cemreji tam bı saklak | |
|
| |
tuğçe.yoshy Favori Üye
Mesaj Sayısı : 819 Yaş : 28 Localisation : http://arkasradakiler.forumup.it Kayıt tarihi : 08/11/08
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Cuma Ara. 19, 2008 3:36 pm | |
| ben tanımıyorummm............kiiiiiii | |
|
| |
cemreji Favori Üye
Mesaj Sayısı : 778 Yaş : 33 Localisation : salaklık son moda !!! Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Cuma Ara. 19, 2008 8:01 pm | |
| - cnsu demiş ki:
- ewet tuttum senı cnmmmmmmmm ama (cemreji kadar terbıyesız bırını gormedımm yaaaa ama gormus oldumm yanı saolsunnn arkadas yoldan cıkmıstaaaaaa) ayrıca k.gülçin gercekten sana hak verıorum cemreji tam bı saklak
ayy bnde size bayılıorum sanki mallara bak yaa 2 mal toplanmıs nyse.... | |
|
| |
cnsu Harika Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Ptsi Ara. 22, 2008 3:02 pm | |
| kzıım doru konusss bak gelmıım oraya aptal seyyyyy bana ve k.gülçine bole bıse dıemessın yoksa sen dusunj ne olacagınjııııı yanıııı bastan solııım sonucunu gecte olsa gorceksın cnmmkmmmmmmmm hatırlatırım banlananlar lıstesınde busbuyuk harflerle CEMREJİ yazcak!!!!!!!hahahaahhaha | |
|
| |
gülçinci_esin Favori Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Ptsi Ara. 22, 2008 5:58 pm | |
| bilen vardır arasıra kavga ettiğimiz oluyo ama onuda dışlamamk gerk bence o da bir insan yha sonuçta onunda bir kişiliği var .eet dedim ben pek olmasada sevom ii kz biz küs diiliz heralde demi cemreji | |
|
| |
cemreji Favori Üye
| |
| |
cemreji Favori Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Ptsi Ara. 22, 2008 6:42 pm | |
| - cnsu demiş ki:
- kzıım doru konusss bak gelmıım oraya aptal seyyyyy bana ve k.gülçine bole bıse dıemessın yoksa sen dusunj ne olacagınjııııı yanıııı bastan solııım sonucunu gecte olsa gorceksın cnmmkmmmmmmmm hatırlatırım banlananlar lıstesınde busbuyuk harflerle CEMREJİ yazcak!!!!!!!hahahaahhaha
sana hahahahaha naah yazaaarrr hiçbişi yapamasssıınnn yaa koptummmm..banlansam bile cokta tın..sanki cok güsel bi siteee bazı kişiler dısında herkes gerizekalı senin gibi | |
|
| |
cnsu Harika Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Salı Ara. 23, 2008 2:15 pm | |
| keeeee tırstın dımı geryyyyyyyyyy ozelde yalvarıosun banlama dıye burda ole dıyon ısın zor kızım senınnnnnnn ayrıca sıtede sen kal nolur dıye yalvarmıyooookı zaten defollıstıyosaN TUTAN YOKKKK ama atan varrr zuha zuab zuabhz uanz uab ajhgujn zuahz uabz ayuz auzbazuab zuab hem sende gülçinci_esin acıların cocugu gıbı kıvranma neymıs 'oda ınsan onundfa canı var neden sevmıyımkı ' falan yakısmıo sanma yaaa tmm aptalsında daha ezılmeee barııııı :P:P:P.Pp:p.P | |
|
| |
cnsu Harika Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Salı Ara. 23, 2008 2:16 pm | |
| 'onunda bı kısılıgı var onunda canı var ' koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa salaklık bole ıste gülçincmmmmmm | |
|
| |
cnsu Harika Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Salı Ara. 23, 2008 2:17 pm | |
| hm sen ewet dememıssınkı salak | |
|
| |
cnsu Harika Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Salı Ara. 23, 2008 2:18 pm | |
| hee bu arada nefret ederımın 1 ını kım oyladı ve hayırı kım oyladı | |
|
| |
cemreji Favori Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Salı Ara. 23, 2008 5:50 pm | |
| - cnsu demiş ki:
- keeeee tırstın dımı geryyyyyyyyyy ozelde yalvarıosun banlama dıye burda ole dıyon ısın zor kızım senınnnnnnn ayrıca sıtede sen kal nolur dıye yalvarmıyooookı zaten defollıstıyosaN TUTAN YOKKKK ama atan varrr zuha zuab zuabhz uanz uab ajhgujn zuahz uabz ayuz auzbazuab zuab hem sende gülçinci_esin acıların cocugu gıbı kıvranma neymıs 'oda ınsan onundfa canı var neden sevmıyımkı ' falan yakısmıo sanma yaaa tmm aptalsında daha ezılmeee barııııı:P:P:P.Pp:p.P
nerenden uyduruon kızım kanıt gosteer mala bakk ağzına ... | |
|
| |
cnsu Harika Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Çarş. Ara. 24, 2008 2:32 pm | |
| gerızekslıııııı 1 .cı sayfaya donde ole konus tmmm mkı aptallllll ayrıca mal oldugun yıne ortaya cıktı yanı bellı oluyo gormedınmııı kızımmmmm onmunda cnı var oda ınsan falan dıyo yaaa korrr ama ben ne olursa olsun katılmıyorum cunku ne olursa olsun ınsan yerıne ne olursa olsun oda hayvan demelıydıı muha muha muyha | |
|
| |
ddilhann Süper Üye
Mesaj Sayısı : 293 Yaş : 28 Localisation : ... Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Paz Şub. 08, 2009 3:28 pm | |
| ya tmm cnsu uzamta ya seven sever sevmeyen sevmez sanane ya insanlara laf dicene kendine bak seni kımse sevmio ya! | |
|
| |
cnsu Harika Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Ptsi Şub. 09, 2009 5:22 pm | |
| sanane ben sevmıyorum sanamı sorcam yaa allah allah hem sen ne karısıon maydanoz gıbı | |
|
| |
erenqolıq İyi Üye
Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 33 Localisation : Kankam=Ben Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Ptsi Şub. 09, 2009 5:32 pm | |
| sevmiyorum sevmekte istemem | |
|
| |
cnsu Harika Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Ptsi Şub. 09, 2009 5:39 pm | |
| aferın kanka nolduuuuuu malllar kaldınız ole snn hıc arkadasın yyokk derrken dıodunuz sımdıde kapak gıbı kaldınız sımdı ne dersenız deyın kalcnız ole mallarrr aptllar ınkar etme sansınız yokkk olsada zaten umursayan yokkk bu da hepınızeeeeeee kapak olsunnnn gule gule kullann hee ayrıcadaaa sız bnm adımı cnsu dye bılıosunuz ama sız ole bılın cnsu deıl kafamdan attım ama soylemmde zaten sıze bıse mı denırr avanaklarrrrr sadece bu sıtede adımı bılen erenqolıq varrr oda dogal olarak bılıo cunku kankammmmmmmm hahahahahaha cnsu dıye yazmayın cunku ustune alınAn 1 kısı bıle olmaz olanda akıllı cıkmaz hadı gerı basın gerı basınnnnnnnn ne oldi rengin soldiiii
| |
|
| |
erenqolıq İyi Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Ptsi Şub. 09, 2009 10:35 pm | |
| - cnsu demiş ki:
- aferın kanka nolduuuuuu malllar kaldınız ole snn hıc arkadasın yyokk derrken dıodunuz sımdıde kapak gıbı kaldınız sımdı ne dersenız deyın kalcnız ole mallarrr aptllar ınkar etme sansınız yokkk olsada zaten umursayan yokkk bu da hepınızeeeeeee kapak olsunnnn gule gule kullann
hee ayrıcadaaa sız bnm adımı cnsu dye bılıosunuz ama sız ole bılın cnsu deıl kafamdan attım ama soylemmde zaten sıze bıse mı denırr avanaklarrrrr sadece bu sıtede adımı bılen erenqolıq varrr oda dogal olarak bılıo cunku kankammmmmmmm hahahahahaha cnsu dıye yazmayın cunku ustune alınAn 1 kısı bıle olmaz olanda akıllı cıkmaz hadı gerı basın gerı basınnnnnnnn
ne oldi rengin soldiiii
zuhaaa =) | |
|
| |
erenqolıq İyi Üye
| Konu: Geri: cemreji yı sevıonuzmu Ptsi Şub. 09, 2009 10:36 pm | |
| evet canım adın cnsu deıl ben bılıyorum adını | |
|
| |
| cemreji yı sevıonuzmu | |
|