| spr site | |
|
+8DER[YA]SEMİN forever-eren diLosh Barfuss cemreji tuğçe.yoshy k.gülçin ObSeSiF_PrEnSeSiM 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
DER[YA]SEMİN İyi Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 30 Localisation : DdEeRrYyAa xP Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: spr site C.tesi Ocak 24, 2009 4:00 pm | |
| haha ben mi topum..sen kendine bakmıposun heralde..topun anlamını öğrende gel | |
|
| |
diLosh GERÇEK FAN
Mesaj Sayısı : 384 Yaş : 32 Localisation : site bok gibi Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: spr site Paz Ocak 25, 2009 12:40 pm | |
| bak esraa laf bulamıosun top sun diosun kızaa ayy ne kadar eziksin yaaa o topsa sende ajdarla evlisin aynı şeye gelıo baak | |
|
| |
Barfuss GERÇEK FAN
Mesaj Sayısı : 306 Yaş : 33 Localisation : - HaTeLanD - Kayıt tarihi : 12/09/08
| Konu: Geri: spr site Salı Ocak 27, 2009 9:50 pm | |
| Bn Göt Olmaktansa Top Olmayı Tercih ederim Snde Topsun Dio Yha Topun AnLamını örende GeL Sie Go Dx | |
|
| |
diLosh GERÇEK FAN
Mesaj Sayısı : 384 Yaş : 32 Localisation : site bok gibi Kayıt tarihi : 14/07/08
| |
| |
cnsu Harika Üye
Mesaj Sayısı : 422 Yaş : 33 Localisation : Kankam=Ben Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: spr site Ptsi Şub. 09, 2009 5:32 pm | |
| sus lan sende sankı cok seyn bılıyomus gıbı aynı seylerı tekrrlayıp durma be mal tekkrrlarsanda zaten malsın frketmess hm ıstedıını yazar yaa sanamı srck salak ama yazar yazmas sende mahalle karıları gıbı konusup dırdırdır basımızın etını yeme gerızekalı hayvan off ya yeter sende yenı gldın otuon tmm eskıden uye olmıus olabıolrısın ama uste cıkma kızımmmmmmmm herkes senden nefret edıo sadece salak olduunu kabul edıoplarrrr off yaa cemreji bile senden daha ııı yeterrrrrr aptallllll gerısekalı sıze kufur etmıorum cunku sızın gıbılere kufur bıle madalya kalırr yaaa hem ben sızın gıbı kenar mahallelerdennn gelıpte otmedımmmm yoksa emın olun sızdennn dHA II BILIYORUM KUFURLERIIIII 2LAF DEMEYLE OLMUO AMA BEN SIZINNNN bozuntu deılım olmmmdaaa... | |
|
| |
erenqolıq İyi Üye
Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 33 Localisation : Kankam=Ben Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: spr site Ptsi Şub. 09, 2009 10:04 pm | |
| - cnsu demiş ki:
- sus lan sende sankı cok seyn bılıyomus gıbı aynı seylerı tekrrlayıp durma be mal tekkrrlarsanda zaten malsın frketmess hm ıstedıını yazar yaa sanamı srck salak ama yazar yazmas sende mahalle karıları gıbı konusup dırdırdır basımızın etını yeme gerızekalı hayvan off ya yeter sende yenı gldın otuon tmm eskıden uye olmıus olabıolrısın ama uste cıkma kızımmmmmmmm herkes senden nefret edıo sadece salak olduunu kabul edıoplarrrr off yaa cemreji bile senden daha ııı yeterrrrrr aptallllll gerısekalı sıze kufur etmıorum cunku sızın gıbılere kufur bıle madalya kalırr yaaa hem ben sızın gıbı kenar mahallelerdennn gelıpte otmedımmmm yoksa emın olun sızdennn dHA II BILIYORUM KUFURLERIIIII 2LAF DEMEYLE OLMUO AMA BEN SIZINNNN bozuntu deılım olmmmdaaa...
Süper söyledin canım ağzına sağlık hepsi salak yani zaten ben sana katılıyorum | |
|
| |
erenqolıq İyi Üye
| Konu: Geri: spr site Salı Şub. 10, 2009 1:44 pm | |
| bu sitede tek ama tek akıllılar cnsu ve benim hepiniz avanaksınız | |
|
| |
cemreji Favori Üye
Mesaj Sayısı : 778 Yaş : 33 Localisation : salaklık son moda !!! Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: spr site Salı Şub. 10, 2009 9:39 pm | |
| cnsu ve erenkoliq aynı kişi bnce | |
|
| |
diLosh GERÇEK FAN
| Konu: Geri: spr site Salı Şub. 10, 2009 10:00 pm | |
| bencedee erenqolıq ve cnsu adlı hayvanlar kendinize bi barınak tutun orda bol bol sıçarsınız ötersinizz tmm mııı burda işiniz yookk | |
|
| |
erenqolıq İyi Üye
| Konu: Geri: spr site Çarş. Şub. 11, 2009 1:46 pm | |
| sanane kızım sanamı sorcaz hem bızım aynı kısı olmaıgımızı bır kısı daha bılıyo ama o banlandı neyse sızın gıbı salaklara neden laf anlatıyosam artk kım bılır sımdı ne renksnız neyse sız<e bunu ısptlmk zorunda deılım ondan hıc kendımı yıprtmm ve azmnımı harcayamm ondn en ıısı susunda adam saansınlar boyle dırdır dır konusunca papaghandan frkınız olmıck | |
|
| |
diLosh GERÇEK FAN
| Konu: Geri: spr site Çarş. Şub. 11, 2009 6:24 pm | |
| sen bunları söyleyene kadar yazmayı öğren..abuk subuk yazıosun..papaghanmıs zuhahah | |
|
| |
k.gülçin Favori Üye
| Konu: Geri: spr site Salı Şub. 17, 2009 9:50 pm | |
| | |
|
| |
erenqolıq İyi Üye
| Konu: Geri: spr site Salı Şub. 17, 2009 9:52 pm | |
| sen adıl ısmımı yazmayı ogrende gel hem sen ne sırıtıyonnn şapşal gıbı yavrucumm | |
|
| |
eren_hazal(heart) İyi Üye
| Konu: Geri: spr site C.tesi Mart 28, 2009 7:50 pm | |
| bence siz yani sen kendi adına 2 üyelik yaptın çevrem kalabalık dursun diye ama yamezler cnm sana bu siteden insanlık bulaşır git başka yerdde ara belanı | |
|
| |
cnsu Harika Üye
Mesaj Sayısı : 422 Yaş : 33 Localisation : Kankam=Ben Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: spr site C.tesi Mart 28, 2009 10:25 pm | |
| Mıllet ne dıyo sen en dıyosun ya sızı ınandırmak zorunda degılım bunu kac kere soylıcm ama sız bılrıısnız babanen ya ınanmayanı ve ınananı tanıyrz zaten soran olmadı! | |
|
| |
eren_hazal(heart) İyi Üye
| Konu: Geri: spr site C.tesi Mart 28, 2009 11:21 pm | |
| BAK SENİN SORU SORMANA GEREK YOK SEN UTANCINDAN LAF ATAMAZKEN BN DÜŞÜNCELERİNİ OKUYORUM AKLIN VARSA SENDEN KÜÇÜK OLMAMA RAĞMEN BENDEN KÖŞE BUCAK KAÇAR BU SİTEYİ TERK EDERSİN. | |
|
| |
ilosy9 Yeni Üye
| Konu: Geri: spr site Cuma Haz. 05, 2009 7:00 pm | |
| site bitmemiş qlip bize sunuosun bu sitede bşy mi var ki qirilsinn sitene qirenlerde ztn neden bos diolar | |
|
| |
| spr site | |
|