| şikayet | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ilosy9 Yeni Üye
| Konu: şikayet Cuma Haz. 05, 2009 6:47 pm | |
| arkadaşlar ben bir bölüme giriorm mesala isket ve şikayetleriniz.fakat içinde alakadar olmayan konular oluor sizde görmüşsünüzdür birkaç konu dışında bölüme uymayan konular yapılıorr | |
|
| |
forever-eren Favori Üye
| Konu: Geri: şikayet Paz Ağus. 02, 2009 10:07 pm | |
| Canım sitenin admini bi daha gelmemek üzere tatiLE çıktı xD..o yüsden bizde kuraLLara niye uyaLımki nasıLsa admin yok hodri meydan xD | |
|
| |
hepsi kızı yaren Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 30 Localisation : :) yaren (: Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: haklısın Ptsi Ocak 25, 2010 4:32 pm | |
| böyle davranmana hiç gerek yok.çünkü ben bu sitede çok şey öğrendim.istediğim herkesin üyeliğini silebilirim.sende böyle yapmaya devam edersen siteyi sabote ettiğin için seni siteden silerim.anladınmı beni gerizekalı... | |
|
| |
| Konu: Geri: şikayet Ptsi Ocak 25, 2010 4:37 pm | |
| bu siteyle ilgili acayip bişey öğrendim.eğer sizde öğrenmek isterseniz şunları yapmanız gerekiyor; öncelikle benim msn'mi kaydedin.işte enin msnem;yaren-kuzgun@hotmail.com .bunu kaydedenler benimle konuşabilir.ben de size bu sitenin sırrını söylerim.çok önemli. | |
|
| |
| Konu: Geri: şikayet Ptsi Ocak 25, 2010 4:41 pm | |
| Canım sitenin admini bi daha gelmemek üzere tatiLE çıktı xD..o yüsden bizde kuraLLara niye uyaLımki nasıLsa admin yok hodri meydan xD ,diyen gerizekalı eren...sen salakmısın.bu siteyi ben ,hiç kimse olmasa da kendim yönetirim.sitenin bütün sırları bende.ayrıca sende kendini bi bok sanma.orospu,salak,aptal,manyak,öküz,gerizekalı,inek,manda,ayı,eşek. senin üyeliğini silerim vallaha.adam ol be.siktir git bu siteden. | |
|
| |
| Konu: Geri: şikayet Ptsi Ocak 25, 2010 4:47 pm | |
| arkadaşlar,size grup hepsideki bütün kızların msnlerini veriom.dikkatli bakın: eren-bakıcı-86@hotmail.com,cemre-556@hotmail.com,yoshi2010-01@hotmail.com,gülçin_aşk_love@hotmail.com bu msnler %100 gerçek.eğer kaydedince doğru çıkmazsa demekki sizin bilgisayarınızda bi sorun vr demektir.çünkü bu her bilgisayara kayıt olmuo.msnlere herkes kaydedemesin die özel bişey yapmışlar.ama bunun programıda bnde vr. bu kıyağımı da unutmayın. | |
|
| |
| Konu: Geri: şikayet Ptsi Ocak 25, 2010 4:47 pm | |
| arkadaşlar,size grup hepsideki bütün kızların msnlerini veriom.dikkatli bakın: eren-bakıcı-86@hotmail.com,cemre-556@hotmail.com,yoshi2010-01@hotmail.com,gülçin_aşk_love@hotmail.com bu msnler %100 gerçek.eğer kaydedince doğru çıkmazsa demekki sizin bilgisayarınızda bi sorun vr demektir.çünkü bu her bilgisayara kayıt olmuo.msnlere herkes kaydedemesin die özel bişey yapmışlar.ama bunun programıda bnde vr. bu kıyağımı da unutmayın. | |
|
| |
| Konu: Geri: şikayet Ptsi Ocak 25, 2010 4:51 pm | |
| bu site acayip eğlenceli.grup hepsiyle ilgili herşeyi öğreniom.ve bunları sizle pylaşmaya dvm edicem.ltfen bana grup hepsiyle ilgili aklınıza takılan her soruyu sorun.bnde her sorunun cevabı var. | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
Mesaj Sayısı : 647 Yaş : 29 Localisation : mmeelliissaa Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: şikayet Salı Ocak 26, 2010 5:00 pm | |
| Lan kızım manyakmısın sen amk yaaaa..götünden sallamışın her bi boku..benim üyeliğimi sil istiyorum sil hadii..gerizekalı beyinsiz..o msnleride kesin sen açmışsındır kandırıosundur herkesii.Malmısın nesin yaaa..Site zaten pislik dolu bide senle uğraşamicaz..Bok yönetirsin sen bu siteyi | |
|
| |
| Konu: Geri: şikayet Çarş. Ocak 27, 2010 8:02 pm | |
| HADDİNİ BİL ADAM OL. SENİN O ÇENENİ KIÇINA SOKARIM Bİ DAHA ÖYLE LAFLAR EDEMEZSİN.AYRICA PROFİLİNDEKİ RESİM ÇOK İĞRENÇ.HERALDE O SENSİN.ZATEN BAŞKA BİRİ OLAMAZ.YANİ GÖTÜME KAŞ GÖZ ÇİZSEM SENDEN GÜZEL OLUR.ŞİMDİ BEN SANA BUNLARI TERCÜME EDİYİM SEN ANLAMAMIŞSINDIR:Aİ Aİ Aİ Aİ Aİ Aİ... ya hepsin ya hiç,ya türküsün ya piç... | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
Mesaj Sayısı : 647 Yaş : 29 Localisation : mmeelliissaa Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: şikayet Perş. Ocak 28, 2010 1:47 am | |
| SEN ADAM OL LAN PİJJ GEL SOK SIKIYOSA.. BNM PROFİLİMDEKİ RESİM İĞRENÇSE SEN NESİN ÇOK MRK ETTİM BAK ŞİMDİİ. AYRICADA O BEN DİİLİM GERİZEKALI MALL.. LAF SOKCAKSIN DİYE KENDİNİ KASMA O BÜTÜN LAFLARI SANA YEDİRİRİM.Bİ DAHA SIÇAMAZSIN HAZIMSIZLIK YAPARR AYRICADA TERCÜME ETMİŞSİN AMA BEN HAYVAN DİLİ BİLMİYORUM KUSURA BAKMA (: | |
|
| |
| şikayet | |
|