| Hepsi ile Anılarınız | |
|
+26aysenurtahtali@hotmail.co ayşegül_gülçin_yoshi yoshycimbenim Gökten İnen Melek Gülçin YoShYJi I LOVE YOU GÜLÇİN handecemrekemer yoshymi sewiyorumm cnm bn casi ßeyßi_YosHy MeLiKe_eren Seran erendilek erenkoliq-oya selen*gülçin eren_dilara96 Ekin-C [ECK] sınav_dergisi_yoshy bane DuYgU_gÜlÇiN grup_hepsi_pelin GülçinManyağı [asude&yasmin] GÜLÇİN aşırıcemrebağımlısı eren delüsü=) 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
[CK]_yaa Misafir
| Konu: Hepsi ile Anılarınız Cuma Nis. 20, 2007 9:51 pm | |
| buraya hepsiyle yaşadıklarınızı yazın sohbet yada ay bende görsem vb. yok |
|
| |
eren delüsü=) GERÇEK FAN
| |
| |
gülçin_m Misafir
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Paz Nis. 22, 2007 1:59 pm | |
| hepsiyle pek bişey yaşamadım sadece reportajları okudum kliplerinin hepsini biliorum şarkı sözleri ezberimde onları çok seviyorum ben küçük bi yerde oturduğum için onları göremedim ama bizim burlarda yada yakın biyerlerde konser verirlerse hemen giderimn |
|
| |
gamzenin Misafir
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Paz Nis. 22, 2007 5:26 pm | |
| |
|
| |
gülçin_m Misafir
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Ptsi Nis. 23, 2007 12:22 pm | |
| BEN ONLARI RÜYAMDA GÖRDÜM DN GECE Konserlerinde beni yanlarına aldılar ve dans ettik çokkkk güzel di |
|
| |
ölümüne_ Misafir
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Ptsi Nis. 23, 2007 12:27 pm | |
| ya biz legend_girl_37 arkadaşla aynı yerde oturuyoruz burası çok küçük biyer olduğu için hepsi buraya konsere gelmez ama oturduğumuz yere yakın yerlere gelirse annemler izin vermese bile kaçarım |
|
| |
gülçin_m Misafir
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Ptsi Nis. 23, 2007 12:28 pm | |
| aynen ben onları hiç canlı göremedim şu anki en büyük hedeflerimden biri hepsiyi görmek (canlı) sonrada keremcemi tabi |
|
| |
mum02 Misafir
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Ptsi Nis. 23, 2007 1:51 pm | |
| bende ankara konserinde 1.74 boyumla en öndeydim ve herkesten azar işittim arkaya gec dedi herkes ama ben öle yapmadım ve hepsiyi en önden izleme fırsatını yakaladımm... |
|
| |
mum02 Misafir
| bende ankara konserinde 1.74 boyumla en öndeydim ve herkesten azar işittim arkaya gec dedi herkes ama ben öle yapmadım ve hepsiyi en önden izleme fırsatını yakaladımm... |
|
| |
mum02 Misafir
|
| |
gamzenin Misafir
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Paz Nis. 29, 2007 11:42 am | |
| ben dün gece hepsiyi rüyamda gördüm imza günleri vardı kanka senide gördüm sen EREN'e seni çok seviyorum filan diyodun sonrada ben CEMRE'min yanına geçtim onu çok sevdiğimi onsuz yaşayamadığımı filan söyledim işte sonra konseriniz var orayada gelicem dedim beni hatırlarsın dimi filan dedim o da bana tabikide hatırlarım dedi ama rüyamda sürekli EREN'in saçını elliyordum çok dikkatimi çektii.. |
|
| |
gülçin_m Misafir
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Paz Nis. 29, 2007 4:30 pm | |
| mum_02 kardeşimiz 3 kere arka arka ya mesaj atmış bi mod.a yakışmıyo böle davranışlar |
|
| |
aşırıcemrebağımlısı Yeni Üye
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Cuma Mayıs 04, 2007 11:54 am | |
| ben konserlerine gitmiştim | |
|
| |
eren delüsü=) GERÇEK FAN
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız C.tesi Mayıs 05, 2007 6:14 pm | |
| - gamzenin demiş ki:
- ben dün gece hepsiyi rüyamda gördüm imza günleri vardı kanka senide gördüm sen EREN'e seni çok seviyorum filan diyodun sonrada ben CEMRE'min yanına geçtim onu çok sevdiğimi onsuz yaşayamadığımı filan söyledim işte sonra konseriniz var orayada gelicem dedim beni hatırlarsın dimi filan dedim o da bana tabikide hatırlarım dedi ama rüyamda sürekli EREN'in saçını elliyordum çok dikkatimi çektii..
bnide görmüşsün kanka ii olmuşş | |
|
| |
GÜLÇİN Yeni Üye
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Salı Mayıs 22, 2007 4:13 pm | |
| BN ÇOOKK ŞE Y YAŞADIM BİR SÜRÜ KON SERİNE GİTTİM İZZALARINI ALDIM TÜM ŞARKILARINI EZBERE EKSİKSİZ BİLİYORUM GÜLÇİNİN BEN DE OLMAYAN HİÇBİR RESMİ YOK BÜTÜN SİTELERİNİ BİLİYORUM AYRICA GİTTİGİM ÇOGU KONSERİN BİRİNDE SABAH PROVA TYAPARKEN GİRMİŞTİK TANIDIK SAYESİNDE SONRA PROVALAR BİTİNCE GÜLÇİNE ONUN İÇİN ÖLÜCEMİ VE ONU ÇOOK SEVDİGİMİ SÖYLEDİM DAHA BİR SÜRÜ ŞEY SÖYLEDİM GÜLÇİNDE BANA ÖPÜCÜK ATTI VE O AN DA DÜNYALAR BNİM OLDU. | |
|
| |
GÜLÇİN Yeni Üye
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Salı Mayıs 22, 2007 4:26 pm | |
| gülçin_m demişki aynen ben onları hiç canlı göremedim şu anki en büyük hedeflerimden biri hepsiyi görmek (canlı) sonrada keremcemi tabi ozaman bu sene ki maxland da ikisini birden gör hem hepsiyi hem kerem cem i tabi gidersen | |
|
| |
[asude&yasmin] Süper Üye
Mesaj Sayısı : 204 Localisation : canım yasemin Kayıt tarihi : 15/03/07
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Çarş. Mayıs 23, 2007 1:20 pm | |
| ben rüyamda gördüm samsunda yemekteyken onlarda oraya gelmişti | |
|
| |
GülçinManyağı İyi Üye
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Çarş. Mayıs 30, 2007 1:58 pm | |
| erenle tel.de konuşmuştum. bn : slm eren ablacım ern : slm btnm adın ne snn? bn : çağla ama sen bna gülçin manyağı de ern : bn : ern ablacım glçnme onu canımdan çok sewdiğimi söler msn? ern : sölerim cnm bn : bide ekin die bi arkadaşım var oda cmreyi çok sewiyo cmreyede ekin die bi fanının onu canından çok sewdiğini söler msn? ern : sölerim cnm sn mrk etme bn : by by eren ablacım bu konuşmamızı asla unutmayacağım ern : by by çağlacım gülçinde seni unutmayacakkk bn :
En son tarafından Cuma Tem. 20, 2007 10:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
GülçinManyağı İyi Üye
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Perş. Mayıs 31, 2007 4:52 pm | |
| konserde ben : aşkım seni çok sewiom(şarkı bitince)(gülçinime bakarak)aşkım : muck konser bitince kızlar kenara oturmuşlardı bnde salon brz boşalınca kızların yanına oturdum vedeee.. yoshy : kızlar ben gidiyorum kızlar : by bn : by by yasemin abla yoshy : aşkım : mrb tatlım bn : mrb aşkım aşkım : sn an çk bni mi sewion bn : yoo aşkım brz şaşırmış gibiydi bn : bn sn aşığım tapıyorum aşkım : snn adın ne cnm? bn : gülçin manyağı aşkım : bn : çağla aşkm : memnun oldum çağla bn : bnde aşkıım aşkım elini tutabilir mym? aşkım : ok cmre : sn gt glçn bn brda klırım aşkım : yok yok bn klırım cmre : sn gt gülçin aşkım : ok by by çağlaCIM bn : by by aşkım bn cmreye bi kaç dakka tip tip baktıktan sonra cmre : slm çağla bn : slm cmre cmre eğilir elini uzttı ve elimi tutup cmre : tanıştığımıza memnun oldum bn : bnde cmre ablacım o arada ern : ben gidio cmre cmre : bnde brzdan gelirim eren : ok ve tam kalkarken bacağıma bir tekme geçirdi (alla alla) cnm çk acıdı ama belli etmedm bn : by by eren abla ern: by by çağlacım ve eren kulise girdi cmre: by by çğlcım bn : by by cmre ablacımm
En son tarafından Çarş. Tem. 11, 2007 7:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
grup_hepsi_pelin Yeni Üye
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Salı Haz. 19, 2007 4:44 pm | |
| bn onların imzalarınla ve foto çektik o gün herkrse hava atmıştım ve sprrrr bi gündü | |
|
| |
DuYgU_gÜlÇiN İyi Üye
Mesaj Sayısı : 133 Localisation : gülçinin kalbinden Kayıt tarihi : 28/05/07
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Çarş. Haz. 27, 2007 4:13 pm | |
| BN HİÇÇ GÖREMEDİMM | |
|
| |
bane Süper Üye
Mesaj Sayısı : 213 Localisation : sarı şeker/bane Kayıt tarihi : 06/06/07
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Perş. Haz. 28, 2007 1:56 pm | |
| | |
|
| |
sınav_dergisi_yoshy Üye
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Cuma Haz. 29, 2007 12:30 pm | |
| ben konserine gittim çok güzel söylüyorlardı | |
|
| |
Ekin-C [ECK] Yeni Üye
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız Cuma Tem. 13, 2007 10:36 pm | |
| telefon:
cmre: alo mraba ben cmre ekncim (babam adımı sölemişti aşkıma) bn: aşkmmmmmm cmre: naslsn cnm bn: sesini duydum daha ii oldm (ağlıom) cmre: sen ağlıosun ama ağlama ekncmmm bn: aşkmm sen iste öliyim yaaa cmre: ölmeeeeee! bn: tamam ölmem cmre: sana kart imzaladık bi de ben özel imzaladım sana gelir 4 güne kadar bn: saooolll aşkmmm cmre: bişi deil bn: cemrem cmre: efendim ekinİM bn: neee aşkm son dediğini bi daha söler misn cmre: ekinİM bn: aşkıııımmmmm cmre: ne dicektin bn: seni çooooooooook seviom dicektim cmre: biliorm bn: aşkm ben sana seni ne zaman görsem cemreMMM dicem bni hatırla cmre: söz veriyorum unutmıcam eren glsinmi bn: sen kal cmre: işim var cnm bn: peki
(erenle olan kısmı sonra yazarım çoook uzun)
maxlandd
gülçin skattı oturuyordu trafik kazasından dolayı bende gittim elini tuttum cemrede gördü beni yanıma geldi (mola) ben cemreMMM dedim cemrede ekiinn ddi çok sevndm hatırladıı içn snra glçin dediki arabada cmre sana el sallıcak dedi bnde tamam dedim cemre gerçekten el salladı ve öpücük attı
bi konser bi imza günü daha var ama sonra yazarım çok yoruldum | |
|
| |
eren_dilara96 Yeni Üye
| Konu: Geri: Hepsi ile Anılarınız C.tesi Ağus. 11, 2007 12:29 am | |
| ben hepsi ve kenan doglu birlite verdiklere bu pazar gidiyorum aklınızda olsun 25 YTL BYBY askım erenim ve cemrem byby | |
|
| |
| Hepsi ile Anılarınız | |
|