| Hepsiye Şiirleriniz | |
|
+14yasenya Gökten İnen Melek Gülçin YoShYJi yoshymi sewiyorumm cnm bn umuly su casi yaseminmanyağı erendilek Ekin-C [ECK] ...*.CeMrE.*... Foenda sınav_dergisi_yoshy M.ELİF 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
[CK]_yaa Misafir
| Konu: Hepsiye Şiirleriniz Cuma Nis. 20, 2007 10:00 pm | |
| önceden yazan arkadaşlar olmuştu benzer ve devamlarını beklioruz
YA KIZLAR SAÇMA SAÇMA KONUŞMAYIN YA BURASI SOHBET BÖLÜMÜ DİİL SHBET EDEMESSİNİZ !... VE SADECE KENDİ YAZDIINIZ ŞİİRLERİ KOYUN !...
En son tarafından C.tesi Nis. 28, 2007 10:34 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
gülçin_m Misafir
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Paz Nis. 22, 2007 4:56 pm | |
| onlar 4 melekti, hepside birbirinden değerli... onlarsız yaşamak; inan ölümden beterdi.
onlar olmadan nasıl yaşadım bilmiyorum, onların gül yüzünü güzel sesini duymadan. allah'ım sana şükürler olsun, onları yarattın ya daha ne istiyim senden? |
|
| |
M.ELİF Yeni Üye
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Perş. Nis. 26, 2007 9:35 pm | |
| 4 MELEK ÇOK SİRİN ONLARIN SARKILARI COK GÜZEL ONLARSIZ YAŞAYAMAM HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL
EREN,CEMRE GÜLÇİN YASEMİN ÇOK TATLILAR HEPSİ HAYAL DESEM YALAN BU KIZLAR MELEK | |
|
| |
gamzenin Misafir
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Paz Nis. 29, 2007 11:45 am | |
| 4 MELEK VAR CEMRE EREN YOSHY GÜLÇİN ÇOK GÜZEL BU 4 MELEK ONLARSIZ HAYAT OLMAZ YAŞAM KAYNAĞİM ONLAR CEMRE ÇOK GÜZEL EREN ÇOK TATLI YOSHY ÇOK ŞİRİN GÜLÇİN ÇOK ŞEKER HEPSİ ÇOK GÜZEL.. |
|
| |
gülçin_m Misafir
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Paz Nis. 29, 2007 4:29 pm | |
| gülçin,eren,cemre,yoshy her biri birbirinden güzel herbiri birbirinden tatlı onlarla herşey bi başka onlarsız olmak ölüm bu müzik oldu kördüğüm onlar ne yi yaptı çözdü bu kördüğü müüüü |
|
| |
sınav_dergisi_yoshy Üye
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz C.tesi Haz. 09, 2007 3:25 pm | |
| onlar 4 melek kız eren,yoshy,cemre,gülçin hepsi birbirinden güzel hepsi | |
|
| |
Foenda Yeni Üye
| |
| |
Foenda Yeni Üye
| |
| |
...*.CeMrE.*... Yeni Üye
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Salı Haz. 12, 2007 12:35 pm | |
| Cemre,Gülçin,Yasemin,Eren Cennetlik yüzünüzü gören, Güzelliğiniz anlatılamaz, Size çıplak gözle bakılamaz...(Güzelliğiniz Çarpar) | |
|
| |
Ekin-C [ECK] Yeni Üye
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Cuma Tem. 13, 2007 10:44 pm | |
| Gecenin karanlığında odamı aydınlatan En üzgün anımda yüzümde güller açtıran Kalbim boş olduğunda orayı dolduran Bir meleksin Cemre'MM | |
|
| |
erendilek Yeni Üye
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Paz Eyl. 16, 2007 1:27 pm | |
| ya foenda ve gülçin_m flood yapmsanız bidahakşdene neyse. 4 kanatsız melekler onlar. hepside birbirinden gxlller. en cana yamınlar onlar. aşık oldum onlarra. :D:D:D::d olması ama. | |
|
| |
yaseminmanyağı Yeni Üye
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Salı Eyl. 18, 2007 1:57 pm | |
| | |
|
| |
casi Harika Üye
Mesaj Sayısı : 407 Localisation : sefYrM İŞtE kİMeNe! Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Çarş. Ara. 05, 2007 8:56 pm | |
| hepsi pek tatlı hepsi pek şeker ya anlatamıom her şeyi hisediom onlara | |
|
| |
casi Harika Üye
Mesaj Sayısı : 407 Localisation : sefYrM İŞtE kİMeNe! Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Perş. Ara. 06, 2007 10:04 pm | |
| 4 MELEK GELDİ DÜNYAYA SANATA AKIP TÜRKİYE TANIDI ONLARI BİLİN BAKALIM KİM BUNLAR EREN CEMRE GÜLÇİN YASEMİN GÜZEL OLDUMUUUU | |
|
| |
su Yeni Üye
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Paz Ara. 09, 2007 12:09 am | |
| dör melek indi dünyaya gökyüzüne mutluluk saçmaya onlar kimdi(hep beraber) hepsi hepsi hepsi... | |
|
| |
umuly Yeni Üye
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Çarş. Ocak 23, 2008 3:07 pm | |
| Cemre eren gülçin yasemin tatlılarım onlar benim hepsi birbirinden güzel en iyisi hepsi hepsi 4 tatlı şeker kız Cemre Güzel eren süzer yaoshy gezer gülçin sever Hepsi de ÖZEL | |
|
| |
yoshymi sewiyorumm cnm bn GERÇEK FAN
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Ptsi Şub. 11, 2008 8:31 pm | |
| 4 kelebek girdi hayatıma bir sihir yaptı herşeyi deiştirdi beni hepsine aşık etti ( ) | |
|
| |
YoShYJi Üye
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz C.tesi Şub. 16, 2008 8:12 pm | |
| kalbimde 4 aşk 4 melek hepsi birbirinden güzel hep birlikte olan 4 aşkım var hep güzeller onlar en iyiler ki sevmrz onları dünyanın parçalarını hepsi birbirinden hoş dünya onlarla döner gerisi boşşşşşş | |
|
| |
YoShYJi Üye
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz C.tesi Şub. 16, 2008 8:16 pm | |
| en iyisi onlardısanatı kurtaracaklardı en iyi olucaklardı oldular kalplere kondular sevgiyi buldular en süper oldular melekler şekerler onlar her şeyler kalbimizi fet ettiler, onlae hepsiydiler yaniiiiiiiiiiiiiiiiii yasemin cemre eren gülçin | |
|
| |
Gökten İnen Melek Gülçin İyi Üye
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Paz Şub. 17, 2008 4:12 pm | |
| 4 melek sevdim birbirinden güzel onlara hayran oldum... kalbime sewgi doldu onlarsız yasamak hayata bir hiç onları düsünmemek.. hayat anlamsız olur... onları düsünmedigim bir gün kalbime kursun girmis gibi... onları sewmmemek benim icin olmek demek sizin icin yasıyoruz sizin icin yasayacagız sizi dayma sewecegiz... gokten inen melek gülçin |
|
| |
|
| |
yasenya Favori Üye
Mesaj Sayısı : 2705 Yaş : 30 Localisation : pLzz affedin beü :( Kayıt tarihi : 20/02/08
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Perş. Şub. 21, 2008 12:54 am | |
| 4 güzel melek şarkı soylüyorlar hepside bibirinden güzel yoshi eren gülçin cemre güzeller onlar benim tatlı bir tanecik 4 tane meleğim | |
|
| |
yasenya Favori Üye
Mesaj Sayısı : 2705 Yaş : 30 Localisation : pLzz affedin beü :( Kayıt tarihi : 20/02/08
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Perş. Şub. 21, 2008 12:55 am | |
| | |
|
| |
yoshycimbenim Favori Üye
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Salı Mart 04, 2008 7:46 pm | |
| ewet hepiniz birer şairsiniz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz Cuma Nis. 11, 2008 6:31 pm | |
| 4 melek kızlar herbiri birbirinden tatlı ne diyelim onlar bir melek 4 melek birisinin adı gülçin birisinin cemre birisinin eren birisinin yasemin çok güzeller 4 güzel melekler en güzeleri yasemin ve eren bu 4 güzel melekler şarkı söylemeyi çok seviyorlar dünyanın melekleri şarkı söylemeyi çok seviyorlar en güzel sesli gülçin sanki bir bülbül sesi gibi en güzeli eren büylüyor herkezi en tatlısı yasemin şeker gibi en zorlu kişi cemre zor durumda kalıyor kişi bu 4 melek birbirinden farklı özellikleri hepsi çok şeker hepsi çok tatlı hepsi çok güzel çünkü onlar GRUP HEPSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ |
|
| |
ELİS Favori Üye
Mesaj Sayısı : 2893 Yaş : 29 Localisation : yoshym benim mor meleğim Kayıt tarihi : 09/05/08
| Konu: Geri: Hepsiye Şiirleriniz C.tesi Mayıs 17, 2008 12:11 am | |
| aşkım hepsim aşkım hepsim seni çok seviyorum ne desem azdır hiç kimse benim kadar sevemez en güzel melek yasemin çok tatlı çok zarif onun için dünyayı veririm. | |
|
| |
| Hepsiye Şiirleriniz | |
|