Hepsi Fun Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hepsi Fun Club

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

grup hepsiyle ilgili yazılarınız.

+7
ELİS
yoshy_delisi_mrv
esmer bomba
yasemin_canım
halenur
cemre6161
yasenya
11 posters
YazarMesaj
yasenya
Favori Üye
Favori Üye
yasenya

grup hepsiyle ilgili yazılarınız. Empty
MesajKonu: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyC.tesi Mart 29, 2008 1:20 am

Smile bakın bnm gibii yazın eweet grup hepsi çok güzel onu çok sewiyorum grup hepsiden başika güzel grup yok cemre güzel ama sesi kötü çok da güzel deyil hatta sesi şey gibi fare bunu bi kere daha demiştim geldikk ereneeee bunları bi kere daha yazmıstım galip ewet erenee geldik eren güzel sesi eh gülüşü çok güzel saçının rengini deiştirdi galiba en son öyle duydum sanki heeh kime geldi sıra sıra geldi gülçine sesi güzel süper sesi zatern kendiside biraz unutkan zaten öyle gibi gözüküyor zaten öyle geldikkkk meleyime yoshimm bnm ona bir şeyy diyeemem çünkü o bir süperrr bir meleek
http://www.hepsiyisewiyoruz.com www.hepsicik.com
yasenya
Favori Üye
Favori Üye
yasenya

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyC.tesi Mart 29, 2008 1:21 am

beyendiniz mi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyÇarş. Nis. 02, 2008 8:40 pm

yani sude biraz güzel değil yasenya
cemre6161
Üye
Üye
cemre6161

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyC.tesi Nis. 05, 2008 1:04 pm

Evil or Very Mad bence kötü şeyler yazmışsın çünkü cemreyi kötülemişsin zaten sana şu an niye ceza vermediler hiç anlamadım Evil or Very Mad hem ona bakarsan bende yasemini sevmiyorum ama onun ,için kötü şeyler demiyorum.hadi cemreciler bence yasenyaya gününü göstermeliyiz Evil or Very Mad
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptySalı Nis. 08, 2008 11:58 am

evet ona bisürü ceza verilmesi gerek çünkü cemreyi kötülemiş
halenur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptySalı Nis. 15, 2008 8:01 pm

sizleri çokk ama çokkk seviyorum hiç mi msneniz oykk nolur soyleyin lutfen 13 yasındayım adım halenur seni çokk seviyorum cemre ve digerleri hastanızımmmm sizinn nolur cvp yasın nolurrrrrrrrrrrrrr:)SmileSmileSmileSmile)SmileSmileSmileSmile Very Happy Very Happy:D:D:D:D:D
yasenya
Favori Üye
Favori Üye
yasenya

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyÇarş. Nis. 16, 2008 5:58 pm

arkadaşlar ben cemreyi kötülemek istemiyorum o da çok güzel onunda sesi biraz güzel bence erende güzel cemrede gülçinde yaseminde güzel hepsi çok güzel
yasenya
Favori Üye
Favori Üye
yasenya

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyÇarş. Nis. 16, 2008 6:01 pm

arkadaşklar ben böle bişi demek istemdim ben grup hepsiden herkezi çok sewiyorum ve birdaha da böle biişi demiyeceğimede söz veriyorum ben artık cemreyi sewmeye BAŞLIYORUM O YAZIYI BİRAZ ESKİDEN YAZMIŞTIM BURDAKİ HERKEZE ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM
yasemin_canım
Yeni Üye
Yeni Üye
yasemin_canım

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyÇarş. Nis. 16, 2008 6:47 pm

ewet bence kabul edelim
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyPerş. Mayıs 01, 2008 11:31 am

ben kabul ettim bile özürünü
esmer bomba
Süper Üye
Süper Üye
esmer bomba

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyPaz Mayıs 04, 2008 9:56 am

ARKADAŞLAR BEN CEMREYİ ÇOK SEVİYORUM BEN YASENYA YININ ÖZÜRÜNÜ KABUL EDİYORUM BİR DAHA CEMRE ,GÜLÇİN,YASEMİN,EREN ONLARIN HAKKINDA BİR ŞEY DEMEYİN KÖTÜ BİŞEY DEMEYİN İŞTE
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyPaz Mayıs 04, 2008 2:03 pm

bencede ........
yoshy_delisi_mrv
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyCuma Mayıs 09, 2008 6:00 pm

ßuRda duyguLaR çabuk değişiyo..! ßen yoshy fun'ıM ama yzdıkLaRn hiç hoş deiL..
ELİS
Favori Üye
Favori Üye
ELİS

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyCuma Mayıs 09, 2008 6:38 pm

neden kiii
http://hepsi-site.benimforumum.biz
hepsi_merve
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyC.tesi Haz. 14, 2008 6:03 pm

hepsi birbirinden güzel yaz yaz sayfalar yemez:D
nil.dilara
Favori Üye
Favori Üye
nil.dilara

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyPerş. Haz. 19, 2008 9:49 am

bencede hepsiyi kötülemeyinizz
gülçinci_esin
Favori Üye
Favori Üye
gülçinci_esin

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyÇarş. Haz. 25, 2008 8:40 am

I love you sunny gülçinimi çok seviyorum onu görmeyi çok istiyorum ama yasmin cmr ern de kötü kızlar diil ama ben en çok lokumumu seviyorum ama yani hepsi güzel onları çok seviyorum dilerim sanat camiasında basarıları olağanüstü şakilde devm eder ARKİLER Very Happy
ERENCİ DELİ
GERÇEK FAN
ERENCİ DELİ

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyÇarş. Tem. 09, 2008 4:24 pm

benccede
ERENCİ DELİ
GERÇEK FAN
ERENCİ DELİ

MesajKonu: Geri: grup hepsiyle ilgili yazılarınız.   grup hepsiyle ilgili yazılarınız. EmptyÇarş. Tem. 09, 2008 8:26 pm

ama yinede böyle arım yapmak hiçde hoş değil yaniii

grup hepsiyle ilgili yazılarınız.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» grup
» grup hepsi
» grup hepsiii
» grup