Hepsi Fun Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hepsi Fun Club

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

okulla ilgili anılarınız

+5
uzaylı yeşil
ELİS
ESRA_YOSHY
yasenya
Gökten İnen Melek Gülçin
9 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

okulla ilgili anılarınız Empty
MesajKonu: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptyPtsi Nis. 07, 2008 6:44 pm

okulla ilgili anılarınızı buraya yazın
Gökten İnen Melek Gülçin
İyi Üye
İyi Üye
Gökten İnen Melek Gülçin

MesajKonu: Geri: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptyPaz Nis. 20, 2008 1:15 am

OFFF BENİM 3.SINIFTA MERT DİYE SEWDİĞİM BİR ÇOCUK VARDI ODA BENİ SEVİYODU BİR GÜN BANA ASKINI İTİRAF ETTİ 5.SINIFA GİDERKEN BANA BİR DENİZ KABUĞU VE İÇİNDE PIRLANTA OLAN BİR ŞY VERDİ BUNU ÖMRÜN BOYUNCA AYRILANA KADAR SAKLA DEDİ 18 YAŞINDAYIM HALA SAKLIYORUM AMA BENDE ONA ADIM ALİNA OLDUĞU İÇİN a HARFİ İLE BAŞLAYAN BİR KOLYE VERDİM ODA ONU HALA SAKLIYO ...GALBA BURAYA İLK BEN YAZDIM.. ELİSA TANIŞALI MI?? BEN ALİNA

yasenya
Favori Üye
Favori Üye
yasenya

MesajKonu: Geri: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptyPaz Nis. 20, 2008 10:22 am

BENİM ANASINIFINDA CEREN DİYE BİR ARKADAŞIM VARDI..
SONRA MERT DİYE BİRİ GELDİ CERENİN KUCAĞINA OTURDU...
SONRA EMİRHAN DİYE Bİ ÇOCUK GELDİ BEN ONUN KUCAĞINA OTURMUŞTUM....EMİRHAN DENİNEN ÇOCUK BENİ SEWİYO AMA BEN ONU DEĞİL....ŞU AN BENİ SEWİYO BENİM 12 YAŞINDA OLDUĞUMA RAĞMEN.....HEE BU ARADA BEN UTKU
DİYE BİRİNE AŞIĞIM EMİRHANA DEĞİLL......
http://www.hepsiyisewiyoruz.com www.hepsicik.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptyPtsi Nis. 21, 2008 9:15 pm

tanışalım alinacım
ESRA_YOSHY
Favori Üye
Favori Üye
ESRA_YOSHY

MesajKonu: Geri: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptySalı Nis. 22, 2008 5:09 pm

ben 12 yaşındayım 3 senedir çıktığım bi çocuk var ve onu çok seviyorum
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptySalı Nis. 22, 2008 6:16 pm

bende 12 yaşındayım
ELİS
Favori Üye
Favori Üye
ELİS

MesajKonu: Geri: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptyC.tesi Mayıs 10, 2008 4:36 pm

ben 12 yaşındayım arkadaşlarrrr
http://hepsi-site.benimforumum.biz
uzaylı yeşil
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptySalı Mayıs 27, 2008 10:13 pm

geçen gün özel ders sıralarında birden sınıfa yeni ve çok yakışıklı bir çocuk girdi ben bütün ders ona baktım tabi bunu hoca anlamış bana dediki bu problemi çözmek istermisin dedi bende dinlememiştim hayır hocam dedim hem çocuğa rezil oldum hem sınıfaa sanki tembelmiş gibiii Sad
ELİS
Favori Üye
Favori Üye
ELİS

MesajKonu: Geri: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptyÇarş. Mayıs 28, 2008 6:42 pm

olabilir cnm her ağşık olan böyledir mesela bende her ders sewdiğime bakıyorum o yüzden problemi pek anlayamıyorum
gülçinci_esin
Favori Üye
Favori Üye
gülçinci_esin

MesajKonu: Geri: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptyPerş. Mayıs 29, 2008 9:38 am

valla bende bakıyorum ama yinede problemi çözüyorum
ELİS
Favori Üye
Favori Üye
ELİS

MesajKonu: Geri: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptyPerş. Mayıs 29, 2008 10:29 am

ben her ders ona bakıyorum o bana baktığı zaman ben gözümü probleme baktırıyorum böylece bana nasıl baktığınıda hisedebiliyorum Very Happy
ela tuğçe
Yeni Üye
Yeni Üye
ela tuğçe

MesajKonu: Geri: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptyPerş. Haz. 05, 2008 10:30 pm

arkadaşlar ben de 12 yaşındayım.. 5. sınıfa giderken ben ve arkadaşlarım saklambaç oynuyorduk en sewdiğim arkimle yemekhanenin arkasına saklanmıştık. o arada arkimin sewdiği çocuk ona el salladı. o da ona derken takılıp kaldılar. sonra arkimin kafasına top geldi de anca uyandı. sewgilisine rezil oldu. ama çok komikti:)Smile
ELİS
Favori Üye
Favori Üye
ELİS

MesajKonu: Geri: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptyCuma Haz. 06, 2008 11:45 am

evet cnm aynen çok komikti
ERENCİ DELİ
GERÇEK FAN
ERENCİ DELİ

MesajKonu: Geri: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptyCuma Haz. 20, 2008 8:50 pm

siz ne diyorsunuz bizim aşkımızı dünya alem okulun hepsi ve hocalar öğkıoyporızndi o 5/b de ben 5/c deyim kapılar açılıyor birbirizimze bakıyoruz bir keresinde bana c(l)m olan bir kalp verdiii inaanamıyorum ama o bakıyor ben onu deil eren diye bir çocuğu seviyorum ona aşığım o da beni seviyorrr

gülçinci_esin
Favori Üye
Favori Üye
gülçinci_esin

MesajKonu: Geri: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptyC.tesi Haz. 21, 2008 11:51 am

bana birkere 3. sınıfta bi çocuk çıkma teklifi etti bende kabuletmedim yıllarca peşimden koştu .şimdiki aklım olsaydı kabul ederdim teklifi .o beni sevmiyormuş gibi yapıyor ama ben biliyorum ki o beni benden çok seviyor. o çocuk ile karşı karşıya oturuyoruz
annem oturmaya gitti onlara bende koşakoşa peşinden tabiii eskilerden konu açıldı yani bizden gözlerimin içine sevinçle baktı onu çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum
_livingdeath_
İyi Üye
İyi Üye
_livingdeath_

MesajKonu: Geri: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptyPerş. Haz. 26, 2008 10:09 pm

Ben yaşındayım arkkiler Very Happy
ERENCİ DELİ
GERÇEK FAN
ERENCİ DELİ

MesajKonu: Geri: okulla ilgili anılarınız   okulla ilgili anılarınız EmptyÇarş. Tem. 09, 2008 4:19 pm

ben de size katılıyorum ben de yazdım çook acalıydı nyaaaaa

okulla ilgili anılarınız
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-