| Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! | |
|
+7forever-eren hepsici*girl cemreji casi diLosh gülçinji_duyguCK Chatlaq_ErenJiii 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Chatlaq_ErenJiii Süper Üye
Mesaj Sayısı : 270 Yaş : 30 Localisation : Miss Punk Rock Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Paz Tem. 20, 2008 1:34 pm | |
| Nick: Şu an ne yapıosun: Ne yiyosun: Ne içiosun: Ne dinliosun: Nete qirmeden önce napıodun: Kaç saattir nettesin: Msnde kimLe konuşuosun: Bunları Her Girdiginizde Doldurun!! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 270 Yaş : 30 Localisation : Miss Punk Rock Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Paz Tem. 20, 2008 1:36 pm | |
| Nick:Chatlaq_ErenJiii Şu an ne yapıosun:Sitede Dolanıom Ne yiyosun:Çikolata Ne içiosun:Kola Ne dinliosun:Hepsi-Aşk Sakızı Nete qirmeden önce napıodun:Kahvaltı yapıodum Kaç saattir nettesin:35 dk Msnde kimLe konuşuosun:Merve Selen Buse Emre | |
|
| |
gülçinji_duyguCK Yeni Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Paz Tem. 20, 2008 8:47 pm | |
| Nick:gülçinji_duyguCK Şu an ne yapıosun:siteye bakıom siteyi tanıom Ne yiyosun:hiç bişi Ne içiosun:az sonra çay iççem =) Ne dinliosun:hiç bişe ama ne bilem açarım bişiller Nete qirmeden önce napıodun:akşam yemmeni yiyodm Kaç saattir nettesin:yarım saat olmuşmudur bilmiom Msnde kimLe konuşuosun:hiç kimseee | |
|
| |
diLosh GERÇEK FAN
Mesaj Sayısı : 384 Yaş : 32 Localisation : site bok gibi Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Paz Tem. 20, 2008 9:07 pm | |
| Nick:diLosh Şu an ne yapıosun:siteyi gezıorm Ne yiyosun:hiç bişi Ne içiosun:Kola Ne dinliosun:Hepsi-4 peynirli pizza Nete qirmeden önce napıodun:msndeydim Kaç saattir nettesin:5 dkdir Msnde kimLe konuşuosun:aslı | |
|
| |
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Paz Tem. 20, 2008 9:46 pm | |
| Nick:Poqlu_Pebek Şu an ne yapıosun:Sitede Tur Yapıom Ne yiyosun:Jelibon Ne içiosun:Gazoz Ne dinliosun:NLT-Karma Nete qirmeden önce napıodun:Kardesimle Uqrasıodum Kaç saattir nettesin:2 saat olmustr Msnde kimLe konuşuosun:Msnem Açık Diil!! | |
|
| |
casi Harika Üye
Mesaj Sayısı : 407 Localisation : sefYrM İŞtE kİMeNe! Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 12:05 am | |
| Nick:CASi Şu an ne yapıosun:ÖLE MSJLARA BAKIOMM Ne yiyosun:PATLAMIŞ MISIR Ne içiosun:KOLA Ne dinliosun:HADİSE-DELİ OĞLAN Nete qirmeden önce napıodun:OJE SÜRMAKLE MEŞGULDUM Kaç saattir nettesin:30 DK Msnde kimLe konuşuosunKİMSE AÇIK DEİİL | |
|
| |
cemreji Favori Üye
Mesaj Sayısı : 778 Yaş : 33 Localisation : salaklık son moda !!! Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 9:36 am | |
| Nick: cemrejiŞu an ne yapıosun: sitede geziyrmNe yiyosun: elmaNe içiosun: hiç bişiNe dinliosun: ismail yk-bas gazaNete qirmeden önce napıodun: kahvaltı edıodumKaç saattir nettesin: 1 saat olmustur Msnde kimLe konuşuosun: eski sınıf arkadaşımla (ceyda) | |
|
| |
casi Harika Üye
Mesaj Sayısı : 407 Localisation : sefYrM İŞtE kİMeNe! Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 9:42 am | |
| Nick:casi Şu an ne yapıosun:biteye msj atıom Ne yiyosun:hiçbişe Ne içiosun:hiçbirşe Ne dinliosun:hepsi üç kalp Nete qirmeden önce napıodun:tv izliodum Kaç saattir nettesin:10-15 dk Msnde kimLe konuşuosunmsn açık deill | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
Mesaj Sayısı : 647 Yaş : 29 Localisation : mmeelliissaa Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 9:44 am | |
| Nick:hepsici*girl Şu an ne yapıosun:siteyi geziyorm Ne yiyosun:hiç bişi Ne içiosun:portakal suyu Ne dinliosun:hiç bişi Nete qirmeden önce napıodun:tv seredıodm Kaç saattir nettesin:13 dkdır Msnde kimLe konuşuosun:msnem açık diil | |
|
| |
forever-eren Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 9:49 am | |
| Nick:forever-eren Şu an ne yapıosun:siteyi geziorm Ne yiyosun:hiç bişi Ne içiosun:hiç bişi Ne dinliosun:hepsi-aşk herşeyi affeder mi Nete qirmeden önce napıodun:uyuyodum Kaç saattir nettesin:20 dk Msnde kimLe konuşuosun:hiç kimseyle | |
|
| |
diLosh GERÇEK FAN
Mesaj Sayısı : 384 Yaş : 32 Localisation : site bok gibi Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 9:55 am | |
| Nick:diLosh Şu an ne yapıosun:ö.m lere bakıorm Ne yiyosun:hiç bişi Ne içiosun:hiç bişi Ne dinliosun:hepsi-beni kategorize etme (chook güsel bi şarkı herkese tavsiye eddeerm) Nete qirmeden önce napıodun:msnde chatlesıodm Kaç saattir nettesin:blmem cok az oldu 5 dk felan Msnde kimLe konuşuosun:deniz | |
|
| |
forever-eren Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 10:36 am | |
| Nick:FOREVER-EREN Şu an ne yapıosun:SİTEYİ GEZİYORUM Ne yiyosun:HİÇ BİŞEY Ne içiosun:HİÇ BİŞEY Ne dinliosun:HEPSİ-MUM Nete qirmeden önce napıodun:İNTERNETTEYDİM Kaç saattir nettesin:5-10 DKDIR Msnde kimLe konuşuosun:ARKADAŞIMLA [[ASLI]] | |
|
| |
diLosh GERÇEK FAN
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 12:03 pm | |
| şu an beni kategorize etmeyi dınlıyoom çook gzl bi şarkıı | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 1:19 pm | |
| Nick:hepsici*girl Şu an ne yapıosun:sitede geziorm Ne yiyosun: meyveNe içiosun:hiç bişi Ne dinliosun:hiç bişi Nete qirmeden önce napıodun:msndeydim Kaç saattir nettesin:5-10 dkdır Msnde kimLe konuşuosun:merveyle konsuuyodm ama şimdi kimse açık diil | |
|
| |
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 1:44 pm | |
| Nick:Chatlaq_ErenJiii Şu an ne yapıosun:Müzik dinliom Ne yiyosun:Hiçbişi Ne içiosun:Kola Ne dinliosun:Hepsi-Kalpsizsin Nete qirmeden önce napıodun:yemek yiyiodum Kaç saattir nettesin:2 dk Msnde kimLe konuşuosun:Gamzele | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 3:00 pm | |
| Nick:hepsici*girl Şu an ne yapıosun:konulara yorum göndriorm Ne yiyosun:Hiçbişi Ne içiosun:Kola Ne dinliosun:hepsi-yalan Nete qirmeden önce napıodun:yemek yiyodm Kaç saattir nettesin:30 dkdır Msnde kimLe konuşuosun:hiç kimseyle | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 6:07 pm | |
| Nick:hepsici*girl Şu an ne yapıosun:kankimle mesajlaşıyorum Ne yiyosun:hiçbişi Ne içiosun:hiçbişi Ne dinliosun:hepsi-mum Nete qirmeden önce napıodun:arkadaşımla konusuyodum Kaç saattir nettesin:5 dkdır Msnde kimLe konuşuosun:hiç kimse | |
|
| |
DER[YA]SEMİN İyi Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 30 Localisation : DdEeRrYyAa xP Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 7:55 pm | |
| Nick:der[ya]semin Şu an ne yapıosun:siteyi tanımaya calışıorum Ne yiyosun: Ne içiosun: Ne dinliosun: Nete qirmeden önce napıodun:yemek yedim Kaç saattir nettesin:5-10 dakkadır Msnde kimLe konuşuosun: | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 8:40 pm | |
| Nick:hepsici*girl Şu an ne yapıosun:siteyi gezıorm Ne yiyosun:hiç bişi Ne içiosun:hiç bişi Ne dinliosun:hepsi-üç kalp Nete qirmeden önce napıodun:yemek yiyodum Kaç saattir nettesin:30 dk dır Msnde kimLe konuşuosun:hiç kmse | |
|
| |
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 9:05 pm | |
| Nick:Chatlaq_ErenJiii Şu an ne yapıosun:müzik dinliom Ne yiyosun:Tatlı!!! Ne içiosun:Kola!! Ne dinliosun:NLT-Karma Nete qirmeden önce napıodun:Annemden bilgisayarı açmak için izin alıodum Kaç saattir nettesin:daha yeni girdimxD Msnde kimLe konuşuosun:Samet... | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 9:08 pm | |
| Nick:hepsici*girl Şu an ne yapıosun:sitedeym Ne yiyosun:çikolata Ne içiosun:meyve suyu Ne dinliosun:hiç bişi Nete qirmeden önce napıodun:internetteydm Kaç saattir nettesin:daha yeni girdim Msnde kimLe konuşuosun:esra | |
|
| |
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Ptsi Tem. 21, 2008 9:09 pm | |
| Nick:Chatlaq_ErenJiii Şu an ne yapıosun:Blmm Ne yiyosun:Tatlı!! Ne içiosun:Kola!! Ne dinliosun:Hiçbişi Nete qirmeden önce napıodun:Dans Ediodum Kaç saattir nettesin:5 dk Msnde kimLe konuşuosun:Hiç kimsele | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Salı Tem. 22, 2008 12:36 pm | |
| Nick:hepsici*girl Şu an ne yapıosun:siteyi geziorm Ne yiyosun:hiç bişi Ne içiosun:hiç bişi Ne dinliosun:hepsi-kalpsizsin Nete qirmeden önce napıodun:dışardaydım Kaç saattir nettesin:10 dk Msnde kimLe konuşuosun:hiç kimseyle
En son hepsici*girl tarafından Salı Tem. 22, 2008 1:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Salı Tem. 22, 2008 1:42 pm | |
| Nick:hepsici*girl Şu an ne yapıosun:siteyi geziorm Ne yiyosun:hiç bişi Ne içiosun:hiç bişi Ne dinliosun:hepsi-sen bir tanesin Nete qirmeden önce napıodun:arkadaşımla sohbet edıodum Kaç saattir nettesin:10 dk Msnde kimLe konuşuosun:hiç kimseyle | |
|
| |
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Salı Tem. 22, 2008 2:39 pm | |
| Nick:Chatlaq_ErenJiii Şu an ne yapıosun:Hİç Bİşi Ne yiyosun:Tatlı! Ne içiosun:Kola! Ne dinliosun:Hiç Bişi Nete qirmeden önce napıodun:Tv İzliodum Kaç saattir nettesin:2 Dk Msnde kimLe konuşuosun:Hiç kimsele | |
|
| |
| Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! | |
|