Nick:Chatlaq_ErenJiii Şu an ne yapıosun:HiçBişi Ne yiyosun:HİçBİşi Ne içiosun:Su Ne dinliosun:HiçBİşi Nete qirmeden önce napıodun:Yemek Yiyiodum Kaç saattir nettesin:daha Yeni Girdim Msnde kimLe konuşuosun:HiçKİmsele
Chatlaq_ErenJiii Süper Üye
Mesaj Sayısı : 270 Yaş : 30 Localisation : Miss Punk Rock Kayıt tarihi : 15/07/08
Nick:Poqlu_Pebek Şu an ne yapıosun:Sitede Tur Yapıom Ne yiyosun:Jelibon Ne içiosun:Gazoz Ne dinliosun:NLT-Karma Nete qirmeden önce napıodun:Kardesimle Uqrasıodum Kaç saattir nettesin:2 saat olmustr Msnde kimLe konuşuosun:Msnem Açık Diil!!
Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 30, 2008 11:58 am
Nick:forever-eren Şu an ne yapıosun:yorum yazıyorum Ne yiyosun:hiçbişi Ne içiosun:hiçbişi Ne dinliosun:hiçbişi Nete qirmeden önce napıodun:tv serediodum Kaç saattir nettesin:10-15 dk falan Msnde kimLe konuşuosun:msnim acık değil
ERENCİ DELİ GERÇEK FAN
Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Perş. Tem. 31, 2008 8:39 am
NİCK:ERENCİ DELİ ŞU AN NE YAPIYORSUN:MÜZİK DİNLİYORUM NE YİYORSUN:SANDAVİÇ NE İÇİYORSUN:KOLA NE DİNLİYORSUN:YALAN KAÇ YIL GEÇTİ ARADAN NETE GİRMEDEN ÖNCE NE YAPIYORDUN:MSN KONUŞUYORDUM KAÇ SAATTİR NETTESİN:1/2 MSN DE KİMLE KONUŞUYORSUN:KANKİM EMREYLE DİĞR KANKİM ESRA İŞLE BİDE ERENLE CEMRECİ KIZ NE DEDĞİMİ ANLAMIŞTIR DEĞİLMİ
hepsici*girl Favori Üye
Mesaj Sayısı : 647 Yaş : 29 Localisation : mmeelliissaa Kayıt tarihi : 15/06/08
Nick:hepsici*girl Şu an ne yapıosun:siteyi gezıorm Ne yiyosun:hiç bişi Ne içiosun:hiçbişi Ne dinliosun:hiçbişi Nete qirmeden önce napıodun:msndeydim Kaç saattir nettesin:4 saat fln oldu Msnde kimLe konuşuosun:çevrimdışıyım
Nick:blingee Şu an ne yapıosun:sitede geziyom Ne yiyosun:badem Ne içiosun:fanta Ne dinliosun:hiç bişi Nete qirmeden önce napıodun:tv izliyodum Kaç saattir nettesin:2 saattir Msnde kimLe konuşuosun:efkan elçin