| Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! | |
|
+7forever-eren hepsici*girl cemreji casi diLosh gülçinji_duyguCK Chatlaq_ErenJiii 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
DER[YA]SEMİN İyi Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 30 Localisation : DdEeRrYyAa xP Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Salı Tem. 22, 2008 5:37 pm | |
| nik:yasemin seni cok sewıorm şu an ne yapıosun:yorum yazıym ne yiyosun:sütlaç ne içiosun:hiç biş
ne dinliyosun:hiç biş i nete girmeden önce napıodum:oturudm
kaç saattir nettesin:blmm msnde kmle konusuosun:msn ack değil | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
Mesaj Sayısı : 647 Yaş : 29 Localisation : mmeelliissaa Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Salı Tem. 22, 2008 5:45 pm | |
| Nick:hepsici*girl Şu an ne yapıosun:siteyi geziorm Ne yiyosun:hiç bişi Ne içiosun:hiç bişi Ne dinliosun:hepsi-tavla Nete qirmeden önce napıodun:tv serediodm Kaç saattir nettesin:5 dk Msnde kimLe konuşuosun:hiç kimseyle | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Salı Tem. 22, 2008 6:45 pm | |
| Nick:hepsici*girl Şu an ne yapıosun:sitedeym Ne yiyosun:hiç bişi Ne içiosun:hiç bişi Ne dinliosun:hepsi-aşk sakızı Nete qirmeden önce napıodun:tv serediodm Kaç saattir nettesin:30 dk Msnde kimLe konuşuosun:hiç kmse | |
|
| |
forever-eren Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Salı Tem. 22, 2008 6:53 pm | |
| Nick:forever-eren bitanem erenimm Şu an ne yapıosun:konulara yorum yazıyorum Ne yiyosun:hiç bişey Ne içiosun:hiç bişey Ne dinliosun:hiç bişey Nete qirmeden önce napıodun:msnde yazısıodum Kaç saattir nettesin:daha cok yeni girdim Msnde kimLe konuşuosun:msnimi kapadım | |
|
| |
diLosh GERÇEK FAN
Mesaj Sayısı : 384 Yaş : 32 Localisation : site bok gibi Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Salı Tem. 22, 2008 7:31 pm | |
| Nick:dilosh Şu an ne yapıosun:off ne yapabilio olabilirm yorum yazıorm işte Ne yiyosun:muzlu puding Ne içiosun:---- Ne dinliosun:---- Nete qirmeden önce napıodun:---- Kaç saattir nettesin:blmem Msnde kimLe konuşuosun:---- | |
|
| |
Chatlaq_ErenJiii Süper Üye
Mesaj Sayısı : 270 Yaş : 30 Localisation : Miss Punk Rock Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Salı Tem. 22, 2008 10:31 pm | |
| Nick:Chatlaq_ErenJiii Şu an ne yapıosun:Site Turluom Ne yiyosun:Hiçbişi Ne içiosun:Kola Ne dinliosun:HiçBişi Nete qirmeden önce napıodun:Tv İzliodum Kaç saattir nettesin:2 Dk Msnde kimLe konuşuosun:Hiç KİmSele | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 23, 2008 1:04 pm | |
| Nick:hepsici*girl Şu an ne yapıosun:konulara yorum yazıorum Ne yiyosun:hiçbişi Ne içiosun:hiçbişi Ne dinliosun:hepsi-sen bir tanesin Nete qirmeden önce napıodun:televizyon izliodum Kaç saattir nettesin:yni girdim Msnde kimLe konuşuosun:hiç kimseyle | |
|
| |
cemreji Favori Üye
Mesaj Sayısı : 778 Yaş : 33 Localisation : salaklık son moda !!! Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 23, 2008 3:33 pm | |
| Nick:cemreji Şu an ne yapıosun:konulara yorum yazıorum Ne yiyosun:---- Ne içiosun:---- Ne dinliosun:---- Nete qirmeden önce napıodun:---- Kaç saattir nettesin:yni girdim Msnde kimLe konuşuosun:hiç kimseyle | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 270 Yaş : 30 Localisation : Miss Punk Rock Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 23, 2008 3:35 pm | |
| Nick:Chatlaq_ErenJiii Şu an ne yapıosun:Site Turluom Ne yiyosun:Hiçbişi Ne içiosun:Kola Ne dinliosun:HiçBişi Nete qirmeden önce napıodun:Tv İzliodum Kaç saattir nettesin:2 Dk Msnde kimLe konuşuosun:Hiç KİmSele | |
|
| |
cemreji Favori Üye
Mesaj Sayısı : 778 Yaş : 33 Localisation : salaklık son moda !!! Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 23, 2008 3:45 pm | |
| sende herdk kola mı içiosun :D | |
|
| |
DER[YA]SEMİN İyi Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 30 Localisation : DdEeRrYyAa xP Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 23, 2008 3:50 pm | |
| kızma bana cnm ama bncede hepsinde kola yazmıssın
Nick:DER[YA]SEMİN Şu an ne yapıosun:Site Turluom Ne yiyosun:Hiçbişi Ne içiosun:HiçBişi Ne dinliosun:HiçBişi Nete qirmeden önce napıodun:Tv İzliodum Kaç saattir nettesin:2 Dk Msnde kimLe konuşuosun:Hiç KİmSele | |
|
| |
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 23, 2008 3:54 pm | |
| Çokk Sıcakta Ondan Osaamna Denk Gelio Nabiim | |
|
| |
DER[YA]SEMİN İyi Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 23, 2008 3:55 pm | |
| | |
|
| |
DER[YA]SEMİN İyi Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 23, 2008 3:55 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 23, 2008 3:59 pm | |
| - DER[YA]SEMİN demiş ki:
- annen hiç kızmıomu kızım
Kısmıo Sana mı sorcakk Kısım Yhaa Sanane İçerim İçmem Kasılmaaa | |
|
| |
DER[YA]SEMİN İyi Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 23, 2008 4:04 pm | |
| seninle terbiyemi bozamam..ben sana sadece annen kızmıyomu yazdım | |
|
| |
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 23, 2008 4:08 pm | |
| Tamamda Sanane Fazla Merak İi Deil Benimle Terbiyeni Bozsan Nolur Kihh olmayan seyi nasıl bosabilirsin kih | |
|
| |
forever-eren Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 23, 2008 4:10 pm | |
| birbirinize neden öle seyler diosunuz ki. | |
|
| |
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 23, 2008 4:11 pm | |
| | |
|
| |
forever-eren Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 23, 2008 4:12 pm | |
| olsun siz birbirinize öle seyler demein ama ben karısmam yinede | |
|
| |
forever-eren Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 23, 2008 4:26 pm | |
| Nick:forver-eren Şu an ne yapıosun:siteyi gezıorm Ne yiyosun:hiçbişi Ne içiosun:hiçbişi Ne dinliosun:hepsi-sen bir tanesin Nete qirmeden önce napıodun:tv izliodm Kaç saattir nettesin:30 dk Msnde kimLe konuşuosun:hiç kimse | |
|
| |
hepsici*girl Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Çarş. Tem. 23, 2008 8:19 pm | |
| Nick:hepsici*girl Şu an ne yapıosun:siteyi gezıorm Ne yiyosun:hiçbişi Ne içiosun:hiçbişi Ne dinliosun:hiçbişi Nete qirmeden önce napıodun:tv izliodm Kaç saattir nettesin:2 dk Msnde kimLe konuşuosun:hiç kimse | |
|
| |
forever-eren Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Perş. Tem. 24, 2008 12:39 pm | |
| Nick:forever-eren Şu an ne yapıosun:siteyi geziyorum Ne yiyosun:hiçbişi Ne içiosun:hiçbişi Ne dinliosun:hiçbişi Nete qirmeden önce napıodun:tv izliodm Kaç saattir nettesin:10 dk Msnde kimLe konuşuosun:hiç kimse | |
|
| |
cemreji Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Perş. Tem. 24, 2008 9:20 pm | |
| Nick:cemreji Şu an ne yapıosun: Ne yiyosun: Ne içiosun: Ne dinliosun: Nete qirmeden önce napıodun:parktaydım ((cookk eğlenceli geçtii)) Kaç saattir nettesin:30 d Msnde kimLe konuşuosun:hiç kimse | |
|
| |
forever-eren Favori Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! Cuma Tem. 25, 2008 11:51 am | |
| Nick:forever-eren Şu an ne yapıosuforumlara yorum yazıorum Ne yiyosun:meyve Ne içiosun:hiçbişi Ne dinliosun:hepsi-sen bir tanesin Nete qirmeden önce napıodun:tv serediodum Kaç saattir nettesin:10 dkdır falan Msnde kimLe konuşuosun:hiç kimse | |
|
| |
| Foruma Her Girdiginizde Doldurun!! | |
|